Tuesday, November 18, 2008

+ frEnz fOrever +

rasenye dah lama benor aku x share lagu yang best2 ngan korang semua kan. so, untuk entry kali ni, aku nak share beberapa buah lagu yang best n boleh tahan sedap dan enak untuk didengari. since entry sebelum ni aku duk citer pasal kawan baek aku, so tema lagu yang aku share kali ni adalah tentang SAHABAT ataupun ada orang panggil KAWAN..tapi kalo nak dramatis lagi panggil TEMAN. (sebenarnya maksud lebih kurang sama jer cume ejaan jer yang lain..ngeh3). lupa..kalo rase berminat atau teringin sangat nak dengar lagu tu, just klik kat tajuk lagu untuk men'download'. semoga terhibur =)








No comments: