Tuesday, November 4, 2008

HeaLthy Soup : Mau cUbe

Apalah sudah jadi dengan dunia....dah xde lagi sumber makanan yang boleh dimakan ke...sampaikan manusia yg belum sempurna sifatnya hendak dimakan....dibuat sup dengan anggapan dpt meningkatkan stamina dan meningkatkan tenaga batin lelaki...pergh...minum tongkat ali dah...hehe..xpun..pegi la bersenam nak tingkatkan stamina..

Hidangan exotic yang dianggap berkhasiat ini amat mendapat sambutan di Taiwan. Dalam satu article menjelaskan si penulis telah menemu ramah pengusaha makanan exotic ini yg dipanggil "Healthy Soup" berkata hidangan ini perlu dihidang secara fresh means masih panas n tidak perlu disejukkan kerana nanti mungkin akan kurang khasiatnya pulak...huhu...harga utk setiap hidangan sup ini terpulang kepada saiznya.

janin yang dimasak utk Healthy Soup

cara nak masak die senang jer..tapi bahan2 die x penah dgr la pulak...so xyah la cube...huhu..utk buat sup ini..korg jaz perlu tambahkan janin yang dah siap dipotong bersama pachan, tongseng, tongkui (herba ini dgr citer selalu diamikkan oleh wanita Cina selepas bersalin), Keichi, Jahe, dagig ayam dan baikut. kemudian stim campuran tadi selama 8 jam. then, barulah masak sup cam bese..nak sedap lagi gune sup bunjut...(jangan tiru aksi ni kat umah taw...huhu).


cara-cara penyediaannya


Siaapp!!....

"Sup ini memang berkhasiat dan ternyata telah meningkatkan tenaga batin saya. Bayangkan saya mampu melakukan hubungan seks beberapa kali dalam satu malam"..ini antara kata2 dr si penggemar makanan exotic ini...huhu...tapi nanti harap2 jgn la pulak ada yang turut jOin menikmati sup ini kerana tertarik dengan kata2 polan di atas...hihi...

pelik kan manusia sekrg...manusia sendiri pun nak dimakan...padahal byk lagi yg boleh dimakan..ayam ada..ikan ade...telur pun ade..bak kata astro..macam2 ade...tp dh lumrah alam mende pelik 2 la yang dibuat...huhu

Wallahualam...




6 comments:

mEniT a.k.a. justinlover said...

eeiii.....
semuanyer psl tenaga batin n sex kan???
nape nk mkn makhluk xsifat sempurna tu????
peliknyer....geli2x
BENCI laki...
BENCI...BENCI...BENCI
(nape aku luahkan perasaan lak kat blog lia ni?? huhu)

aShaBuLz said...

erk...napa salahkan lelaki? janin itu d perolehi hasil laki dan perempuan...salahkan dua2...huhu

eiww....tergamak diorng mkn sup camtu...nk muntah plak tgk...br la tau pasal dlu x bleh mintak doktor..haha...x blh tgk menda2 camni..hehe..

lea said...

mana ade salahkan lelaki la...
cume...
besenye lelaki kan suke buat mende pelik2 ni..hik3

Lorr..apsal zirah emO sangat...huhu

alhafizol ismail said...

astaghfirullah....
aku mengucap panjang bila baca sal ni kat blog ko ni.... air mata pon da menitis... kejam btol....
makanan tu mmg cm jijik....
tapi yg paling jijik tu manusia yg sanggup buat mende tu...... masyaAllah... napa la kan..
p/s: lea, kalo ada video dia letak kat blog ko ni k.... sob..sob...
ak xleh tahan da...sedey gila..

Anonymous said...

Assalamualaikum...
MasyaAllah...mengucap pnjg aku... dhla tengok sambil tgh mkn...(t'tengok).Agaknya dh xde makanan yg kuatkn tenaga batin kot kat sana.stok viagra dh x ckp ke??? huhuhu..apala dosa budak tu... lps ni malaysia kena promote tongkat ali kat sana...huhuhu..itulah manusia...x pernah puas dgn apa yg ada...

lea said...

eh korg x taw ek sal mende ni...
dh lama dah sebenarnya...
cume semalam aku tertarik nak explore lebih lanjut sal ni n share ngan korg...

sori la che joe..aku xjupe lak video die..aku jaz jupe pic die jer...