Monday, December 1, 2008

Tyme belajar bile paling best?

Ingat lagi tak..hari tu aku ada letak poll kat blog untuk tanya pendapat korang. tyme bile paling best tyme belajar? so sekarang aku nak tunjuk result die.



inilah result. tapi kan yang aku musykil, kalo tengok pada vote ade dalam 16 undian dibuat. tapi kat vote so far 12 jer..hisyh pening aku. apsal ek. rasenya dah betul kiraan aku. mungkin ade orang mengundi 2 kali kot...wallahualam...hehe

ok la. daripada result poll tu, ramai orang berpendapat kehidupan di matrik adalah paling best. dan aku pun turut bersetuju. (sebenarnya aku pun turut mengundi dlm poll ni..hihi).

bagi aku sendiri, belajar kat matrik paling best. boleh gak nak lepak2. kuar outing tiap minggu. orang ckp belajar kat matrik jadual die pack giler. yelah kena struggle dalam setahun. tapi bagi aku xdelah pack sgt. ok jer. belajar kat u skrg ni lagi pack. asignment bertimbun, dengan CA la, OSPE la, lab report tiap2 minggu kena buat..huhu. rindu lak zaman matrik dulu...

p/s : CA 2 lebih kurang test la..ata nama panjangnya continuos assesment. OSPE lak On Spot Practical Examination ,means test secara practically.

7 comments:

chanz said...

aku vote sek men..hua3. matrik best gak ar suma membe sebaya.

a.s.m.a said...

betul2 aku stuju..the best life ever is waktu matrik..best sgt..rndunya life kat matrik..

lea said...

chanz : thanks 4 ur vote...hehe zaman sek men best gak..tapi sebest matrik..matrik paling best...O_0

a.s.m.a : taw xpe..aku pun rindu zaman matrik. sonok kan walaupun skejap.

aShaBuLz said...

matrix rules!!! go kmj!! yeeehaaaa!! hahahaha.....promote matrik tangkak jap...hahaha

lea said...

hahaha..betul2
go kmj...
KMJ POWER...

buzz said...

ehem..klu bg sy..idop di skolah menengah yg menghidupkan kehidupan dizaman mtrx..cuba klu kt skolah menengah xapply mtrx??xpt masok mtrx x??haha..adeh xda kaitan..

mmg mtrx da best..macam2 pengalaman dapat..haha..awek pon dpt mase tu..tp pas mtrx hanya menjadi kenangan..wahaha..

lea said...

haha....dah abg x jaga awek betul2
xpe2...nanti lea cari doktor utk abg k...hik3