Saturday, January 3, 2009

aktiviti di kala hujan

hari ni hujan tak berhenti-henti dr pagi. maybe nak qada' balik coz semalam tak hujan langsung..huhu. aku baru plan nak turun jogging petang. hahaha..rajin lak nak g jogging. ni sume gara-gara larian copper selasa ni. so kena la practice sikit. kang tak pasal-pasal aku terbelakang sekali..hehe.

disebabkan hujan tak nak berhenti. aku pun terpksa la lepak kat bilik dgn ber'sweater'. huhu..sejuk seyh. nak study memang x masuk la petang-petang cmni. so aku pun godek2 la laptop ni. then terasa nak mengedit pic. kali ni aku menggabungkan pic sume rakan sekelas tyme kat mrsm dulu. nah tgk hasilnya kat bawah ni.



ni lah muka-muka bdk kelas aku. tapi sebenarnya ada 26 org. tertinggal sorang coz x cukup box dh nak isi gambar die..hehe..sori ek kepada yg berkenaan tu. btw, nampak naif n baek n maybe ade skema jer bdk2 kelas aku ni kan. (but not me..hehe). kalo nak taw, kelas aku la paling ramai lelaki. kelas laen ade dlm 6-7 org laki jer. tp kelas aku 13 org boys. balance ngan gurl. 13 org gak.

kalo korang teror dan amat mengenali diriku..try cari mana gambar aku disebalik gambar yg bertimbun 2...cepat..cepat cari. hadiah lumayan menanti anda yang berjaya..hehe.

7 comments:

wunny_hunny said...

hoho..
ku x yh cari pn..
ku da nmpk da hang yg kt bwh skali tu..
muke gile baiikkk punyee~

lea said...

hahaha..
bagus betul penglihatan n pengecaman ko...
hik3
ala tyme form4 memang la nampk baek...hehe

nike shoes said...

lol,so nice

宜宾干瞪眼 said...

After reading the information, I may have different views, but I do think this is good BLOG!

buzz said...

haha..sekarang pon nmpk baik2 je..haha

lea said...

宜宾干瞪眼 : thanks 4 ur comment..ngeh3

buzz: dh memang lea ni baek..cume x senaif dulu jerk...hik3

superior said...

hermes birkin bag
hermes birkin
hermes bag
hermes handbags
gucci handbags