Saturday, January 31, 2009

Kuterima Award and cute card...


1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di atas untuk diletakkan di blog anda
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum
memilih penerima award seterusnye.
4. Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnye dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupe melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah ditag.

1. dh copy dh...=)

2. tag ini kuterima dr saudari Putri Adriana Nafesya...cantik namanya secantik tuannya...(bukan bertujuan membodek yer..tapi ikhlas dr hatiku...ngeh3) suke makan coklat n eskrim...suke men game...

3. 10 fakta tentang diriku (sumenye fakta bukan auta)
+ happy-go-lucky +
+ suke cakap..suke ketawa +
+ suke habiskan duit 4 pc accesories +
+ syg bangat sama laptop n enset +
+ giler sama color pink +
+ enjoy cooking so much +
+ suke tidooo +
+ suke nyanyi..n buat bising...alalala +
+ ank ke3 dr 5 adik beradik +
+ masih muda belia...baru 20 tahun..hehe +

4. Mangsa seterusnya....
> wunnyhunnybunny
> Keyo
> Che joe
> sapa2 yg rase blog die cute..amek la..jgn segan2 ok =)

5. ok..nanti akan kukhabarkan berita gembira ni kepada mereka sume...hahaha...

D.O.N.E!!!!


kad comey ni pulak ku trime dr gadis pOoh...


cantik kan lukisan ni...
aku sendri xtaw sama ade ni lukisan die sendri or ade sumeOne spesel kasi die...
ngeh3....
btw..thanks cik Anne for dis cute card...
len kali kasi la lagik...hik3..
dan moga perkenalan kite kekal selamanya...
amin......

5 comments:

ab geldofg said...

thniah untk mu...mek

lea said...

tQ2...

put3 adriana said...

eheksSs.... cm kenal je name tu.... pape pon maceh yup folo rin
thx 4 da puji2an tu. kembang da nie hahaha... ;]

lea said...

maceh buat kamu jugak...

=)

Umie said...

pin pin pin...

tinggal jejak jap...hohoho