Tuesday, January 6, 2009

tak pernah kulihat

nak tengok sesuatu yang...

menarik, unique, laen dr pada yang laen??

apakah mende alah tue?
try korang tgk pic motor kat bawah ni
pernah x korg nampak sebelum ni?
dh?..wah aku ni 1st tyme aku tgk...
2 yg aku snap..tanpa izin si pemilik motor berkenaan..
huhu...

nak taw mana aku jupe moto unic ni..
aku terjupe kat rantau panjang, satu tempat di Kelantan ni..
masa tue, aku ngan family ngah shopping2...
murah taw barang2 kat sini..
terutama teddy bear...aku punyer teddy bear pun beli kat sini jer...
lagi murah dr shopping complex..hehe

haa..berbalik pada gmbar di atas,
majoriti sume moto kat kawasan tue..
jenis macam ni, ade bakul kat depan..bese nye bakul tue kat dalam...
tapi diorg lagi gemar letak bakul tu kat depan cm basikal lak..
kalo tgk pd plat moto ni..
pemilik moto sebenarnya aku rase dr negara jiran, Thailand.

walaupun korg nk ckp moto ni bese jerk, tapi bg aku die still nampak unic and menarik...


8 comments:

wunny_hunny said...

haha..dat bike~
ku slalu nmpk..
xde yg unik pape nye liya oiii...
mmg tu style mtor dr siam..
bkul kt dpan..
ak slalu travel kt golok sane, kt padang besar nu ha, kt wang kelian lg..sume tu mmg da slalu nmpk..
hik3..xpe2...
gud for u to knoe it~

Monkey D Luffy said...

fesyen tu

lea said...

wanie : ala wanie, ko mesti la selalu tgk..coz ko 2 kaki jalan..hik3
cm aku ni..ni la first aku tgk taw..
hehe

kapten: yup..fesyen org siam..unic

pink_butterfly said...

hehe..cam beskal lak

lea said...

a'ah...nampk comey je kan..
hehehe

sir said...

salam...di kelantan ( rantau pjng) biasanya orang malaysia pun guna motor dari Thailand tu biasa..:) tentu happy di sana kan..

buzz said...

haha..knapa letak bakul kt depan??
cuba tgk kt dia punya seat..ada xtra kt depan..tok bawak anak..hahaha..
xble kena saman..sebab seat dia tok 3 org..haha..

lea said...

sir: yup..memang hepi sgt kat sini..brg2 pun murah jerk..sOnok shopping...ngee~~

buzz: eh..ada extra seat ke ek kat depan..xpasan lak..tapi rasenya xde...huhu.