Wednesday, February 4, 2009

memories never die..=p

cantik tak tulisan kaligrafi kat atas ni?
macam maner korang eja??

N.O.R.I.T.A or N.O.R.L.I.A??

actually ejaan sebenar die NORLIA iaitu nama sebenar aku...
tapi orang yg buat tulisan ni terlampau kreatif
sampai huruf L jd cm huruf I
huruf I lak jd cm huruf T
paper pun ia tetap nampak nice and unique kan?kan?

tulisan yg mcm kaligrafi ni aku terima dr besfren aku tyme sekolah dulu...
nama die Keyo
(to Keyo : terharu tak aku still simpan mende ni??)

dh lama giler..bygkan dh 4 tahun dh
tapi aku still simpan mende ni...
sayang beb..hadiah dr kwn2 sume aku still simpan lagi taw...
syg nak buang coz sume tue terselit byk kenangan or bahasa omputihnya memories..

btw, aku ni memang jenis menghargai barang org kasi taw..
(opss terpuji diri pulak...hik3)
so..pasni korag kasi la hadiah or barang kat aku..
confirm aku akan jaga baek2 barang korang walaupun beribu tahun lamanya...hehe
dan aku pasti akan merindu korang nanti..ngeh3

eh jom tgk koleksi2 barang yg penah aku dpt dr kawan2 aku...
tak byk pun boleh aku tunjuk coz byk aku simpan kat umah
ni antara yg aku bwk pegi u..


yang ni cik wanie yg kasi...
comey kan..tapi x secomey si pemberinya...haha (gurau je wanie..ngeh3=p)

yg ni najwa, exrumate aku tyme kat matrik yg kasi..
comey kan?
color pink lagi..faham2 je aku suke kalo pink..hehe

kedua-dua barang ni aku dapat tyme jamuan terakhir bilik kami...
seronok giler tyme tue...

kek..nyum3

korang nak taw nama bilik kotrg ape?
tue haa..kat atas kek tue ada tulis..
C.E.N.G.K.I.H
kelakar kan?hahahaha..jom gelak sesama
actually kitrg x puas hati jugak coz dpt nama tue..
padahal bilik2 laen dpt nama best2 jer
ade nama mawar la..melor la..bunga raya..
tapi kitrg dpt nama cengkih..
aduh..dh xde nama bunga laen ke diorg nak kasi...
padahal kat dunia ni..
ade beribu2 species bunga...huhu..
tapi paper pun nama ni unik sebenarnya...
coz nama ni laen dr yg laen kan...
mana ade org guna lagi nama cengkih..
we are the first..and best..hehehe
to all my exrumateku : nadya, wanie and najwa
rindu seyh sama korg..
bile lagi mau ketemu ni...huhu...
jom turun terengganu pulak..mana aci asyik aku kena turun johor jer..iskh3

10 comments:

pink_butterfly said...

best kan time matrik...

sy pon rindu sgt2 ngn life kat matrik..mmg most people yg sy kenal suma ckp life kat matrik so far yg paling best skali...


windunyaaa!!!

lea said...

betul2...
kenangan di matrik adalah kenangan terindah
=)

wunny_hunny said...

wah! barang2 itu!
rindu.rindu.rindu.
mesti ko ngah rndu kt ak kan? kan?
sebab tu wt entri ni! haha..
aku pun mau balik kt matrix dlu!
kite mkn tmym tu! ak suke!
hehe...tapi ak xnk ade exm kt mtrix!

lea said...

a'ah kan..
terigt lak kat tom yam cafe b n c tue
pedas giler kan...
hehehe
apsal ko xnak ade exm kat mtrik???
best ape exam kat mtrik..
lagi senang dr exam kat u ni..
huhuhu

Liquid said...

wah kek itu masih simpan lagi kah..?!!! incek liquid mau sikit..!!! agagagaga

lea said...

dah abes dimakan la...
pinggan kek tue still ade lagi..
incik liquid mau??
=p

Dhada said...

Klu org hargai apa yg kita bg, msti senang hati kn . Hih

lea said...

mesti...
kalo cm2 dhada bg la lea hadiah...
lea mesti akan hargainya..
hehe

izzahsakinah said...

Bila tengok balik brg2 tu, mesti teringt cerita2 lama. Kan. Kan.

Matrik sgt best!

^o^"

lea said...

betul2...
terigt kat kisah lama
terigt kat si pemberinye..
hehehe

matrik best..!!