Friday, March 27, 2009

Aku dan Kamu...

hii everybody...how are you??? harap2 sehat la yer..aku?..sehat jer..dan makin bertambah sehat kot...huhu..aku tataw naper sejak akhir2 ni selera aku makin bertambah pulak..kata orang kalo selera bertambah ni tandanya die sedang bahagia..so..am i happy with my life now??..hurm..not sure bout that..rasenya hidup aku sama jer macam dulu..tapi mungkin aku hepi coz dah nak abes sem kot..kelas pun dah banyak abes...sangat seronok...dan yang paling best..minggu depan aku cuti..sehingga lah hari Rabu baru ade kelas balik..igtkan nak balik umah jerk..tapi bile fikir2 balik...aku ade 2 lab report + 2 asignment yg perlu disiapkan..dan semuanya mcm perlu disiapkan dis wek memandangkan lagi 2 minggu aku nak kena final...so trip utk pulang ke Kemaman..cancel..!!! so sad huhu.....tapi xpe..bulan depan 30.4.09..aku akan pulang ke kampung halaman...sungguh x sabar nak menanti detik itu...

btw..aku ade sumthing nak bgtaw kat korang ni..tapi korang kena janji tak kan gelak kan aku..tp kalo still mau gelak..oklah aku bg izin..but just for 1 minute only..ok? ade setuju?..

actually aku sekarang ni sejak berjinak-jinak dan bermanja-manja dengan sumone..sumone ni sgt baek taw coz telah menemukan aku dengan kawan-kawan lama aku yang telah lama terpisah...dan jugak telah membantu aku meningkatkan lagi populariti aku di alam maya ni..sgt suke sama die...hehe..

nak kenal siapa jejaka bertuah tue?ok..meh aku tunjukkan sama korang...


ni dia...


eh..eh..silap..apsal kuar picture die nih...rasenya aku upload pic laen...

yang ni la sebenarnya....


eh..salah lagik......bukan yg ni jugak..aduh..apsal asyik error je ni...ok..kite try upload lagi picture ok..sabar yer sahabat2 ku...

haa..yg ni baru betul..confirm betul..100% betul...dan dijamin halal..halal untuk ditengok..bukan utk disentuh atau dirase atau dimakan atau dikunyah..

ok..nilah si die yg amat kusuka dan digilai buat sekrg ni...iaitu.....FACEBOOK

Lea Isnawi's Facebook profile

baru petang td aku bukak akaun fb. nampak sgt aku ni ketinggalan zaman kan..org laen sume dh fb..aku je baru nak buat fb...huhu.but actually before dis, aku dah penah ade akaun fb..tapi aku dah delete coz time tue aku pening..terlalu banyak sgt website yg macam ni... ade frenster..myspace..tagged..tu yg aku delete facebook..tapi last2 aku bukak balik akaun fb ni jugak..coz tetibe rase mcm berminat nak akaun fb pulak...aku terigt pulak kata kawan aku..die ckp facebook ni best..boleh skodeng2 orang tanpa pengetahuan orang tue..sesungguh beliau tu memang kaki skodeng kan? kan? but not me ok...hehe

aku buat fb balik ni coz mahu cari teman2 lama zaman sekolah dulu..rupa-rupanya diorg semua aktif fb...cume aku jer yg still setia dengan frenster..huhu..so..bila aku dh akaun fb ni..moga hubungan kitrg dpt disambungkan balik...harap2 la kan...

so..kepada sesiapa yg ade fb tue..silalah add aku yer....nanti boleh tambah bilangan kawan aku..hehe....btw dat email also available for frenster, tagged n myspace....n ym..

24 comments:

Umie said...

nie ape berblog lg nih...pi siapkan lab report tu...kekeke...

lea said...

eheeee....

sat lagi siapkan la...


hehe

a.b geldofg said...

ko btmbah comel lah

lea said...

maceh..

hihihi....

wunny_hunny said...

hahaha..oooo..ko ngata ak ye kate boleh skodeng tnpa pgtahuan org!
tu ayt ak tu!
wakaka..semmgnye ak terasa!
ha bez kn fb?
boleh usha2 gmbr org..ekeke..
tu la yg ak wt tiap2 ari~


yg pnting, ak blik 24hb!!!
yey! =p

lea said...

memang aku nak kutuk ko pun..
ko memang kaki skodeng..
sebab tu mata ko besar...
hahaha...

awalnya ko balik..
x aci!!!

en_me said...

oke, nanti me add namerr ko dalam 'wajahbuku' me ittewww.. ehehe

lea said...

okeyh!!!...

thanks coz sudi nak add...

hehe

Monkey D Luffy said...

aku takder fb ;p

p/s: semua pic seiras ngan ko ;)

Liquid said...

ouh kaki skodeng..?? patutla... ish ish ish... hee.

t bile incek liquid suda buat itu FB sy add ea... =P

lea said...

kapten: mana ader seiras ngan aku...!!!!

liquid: okeyh.!!! nanti dh buat fb..add la cik lea ok..

sharamli said...

sk0deng je tw erk..
tibai kang..

lea said...

not me la dear...
but my fren lorr...
hehe

pink_butterfly said...

rama2 pon tak ada fb...


ketinggalan sungguh kan...


*malu*

CJ-alhafiz said...

add me at fcbk....
che alhafizol...huhu
aku pun baru bukak...tu pon after di suruh leh kawan matrik aku...adoii...
penat...banyak sgt akaun...
fs la...myspace la...fcbook la...
hmmm....bukan slalu bukak pon...

lea said...

cik rama2: alala..xpe2..nanti cik rama2 buat eh...hihih

che joe: okeyh..nanti aku add ko..hehe

PJ selamba said...

sama la kita...
baru je buka acc fb..
jom add!

lea said...

jom!!!...

pink_butterfly said...

pj pon ada fb??

xble jadik ni....esok nak bwat fb jgk la!

chanz said...

chejoe xyah byk2..fs sudeh..yg aku dh lama x sentuh..

lea said...

cik rama2: eh..eh..nak bertanding dengan pj pulak...ade pape ke ni...ehemmm...hihi

hakim: aku pun dh lama x sentuh fs..sentuh fb pulak..hehehe

fjie said...

sy pn ade fb jgk..tp pening nk guna nyer..haha.. so, x hupdate lar.

Mohd LukMan said...

isk2 macam2 skarang nih.. fster, fb, tag.... paning aku.. sape2 cosmate ko yg ada akaun fb?? ramai x? hoho

aku nak balik cuti bday sultan nih ngan hakim.. kitorang wish slamat bercuti ek.. jgn jeles.. huhu...

lea said...

cosmate aku ataw ko nak tye sal bdk tue jerk...
hahaha
aku tataw la cosmate aku ade tak..
so far lum jupe lagi
tp kalo junior ramai pulak..huhu

yela2..
balik la kg tue
aku x jeles pun
:P