Saturday, March 7, 2009

Aku dan Notes.....

dah lama aku dah meng'update' blog ni kan? kan? padahal baru 2 hari lepas dok update blog..kecoh sal contact lens ilang tue..hehe..btw aku dh jupe taw contact lens yg hilang tue...rupenya ada katil aku jer...mungkin time aku cari waktu malam..so x nampak laa...coz kurang cahaya..tapi esok kan paginya, bile aku bukak tingkap..dan kemas katil before pegi kelas...baru la aku jupe die...dah kering dh pun....dan tak boleh guna lagi dh...tp syukur alhamdulillah..nasib baek jupe jugak..kalo x...mesti hidup aku xtenang...membuat pelbagai andaian buruk...iskh3..huhu

sekarang ni aku makin busy la..musim test dh menjelma...dengan lab report yang bertimbun dan makin bertambah...aduh..dan disebabkan ke'busy'an aku ni..tu yang menyebabkan aku malas nak meng'update' blog...gpun tgh kering idea sebenarnya..tak tau nak story pasal apa dah..hehe..

hari rabu depan aku ade test..pathology test..tebal giler notenya..xtaw sempat tak aku nak khatam abes tue...dah la banyak info dan maklumat penting yang kena aku hafal..tension3..semalam pun dengan hati yang terpaksa..sedih..dan macam2 perasaan ade..kecuali perasaan gumbira..happy...aku terpaksa buat keputusan yang paling sukar dlm hidup aku...iaitu...off laptop aku...aku mana bleh hidup tanpa laptop..before ni aku on jer laptop aku tak kira pagi petang siang malam...time nak g kelas jer baru aku tutup...ni semua coz dengan hasrat nak meng'khatam' habiskan note2 pathology aku..tapi last2..x abes jugak...dan note yg pada mulanya aku tenung2..tatap2 manja...last2 die yang duk tenung2 renung2 aku bile aku tertido..bosan seyh bile bace note patho tue lama2...huhu

byk kan pen dan highlighter yang aku gune sapai tak taw nak gune yang mana satu...huhu

ni die note2 yang perlu aku khatamkan..byak kan???
mau pening kepala aku...tue pun ade lagi aku x amek dr kawan aku...

nak tengok muka aku tengah pening..tension study tak?? nak??...x payah la..nanti mesti korang akan clik buton 'X' kat tepi pages ni...terkejut coz tengok kecumelan muka aku...dengan rambut yang tak terurus..dah lebih kurang macam artis tv popular tue..pontianak harum sundal malam...hahaha (hehe..sebenarnya takde la seteruk tu ok..aku still menjaga ketrampilan aku walaupun busy study taw..)

ok laa...aku nak sambung balik process meng'khatam' note yang bertimbun tue dulu...btw..doakan aku berjaya jawab test ni minggu k...

11 comments:

Atan said...

selamat berjaya

lea said...

tQ incik atan~~

Dhada said...

Hehe sabar2 . Adat belajar gitu la kn .

CJ-alhafiz said...

come on lea!!! kita sesama berjuang....
gyahahaha!!! pathology..oo..pathology...
aku pun dah nek pening gak ni...
btw...all da best my frend..
gud luck!!!

lea said...

dhada: sebenarnya ok jer...hehe

che joe: yok..!! berjuang sesama...
all da best to yOu tOo...
gud luck...

Liquid said...

uuu... chaiyok chaiyok..!! ehehehe =P

lea said...

eheee~~

thanks yOu incik liquid...

=)

justin lover said...

ala...lia
aku pun...xbaca2 lg
nantok seyh...
in the end..aku memandang jer notes2 itu tanpa sebarang perasaan
huhu

lea said...

hahaha...
nanti ko tunjuk kat aku ek
macam maner ko pandang note tue..
=p

wunny_hunny said...

wah! ak pn de test khmis ni!
hahhaa..x prepare pape pn!
gile hebat mass trnsfer!

lea said...

ala..ko macam maner nak prepapre...
dah pegi merongeng ngan aie minggu ni...
hahaha=p