Friday, April 10, 2009

aku sebenar-benarnya....

penat betul hari ni. terpaksa menghadap kertas-kertas yg penuh dgn tulisan. pastu kena menghafal pulak tue. tension..tension..otak aku dah tepu ni..setepu serbuk milo dalam air milo..setepu lemak tepu dalam badan..ade kaitan ker?ntahlah..aku ckp jer..haha..

so, utk menghilangkan ketensionan study ni..aku nak jawab tag la...actually aku terkena tagged oleh 3 mak cik yang sgt jeles sama aku or maybe mereka cares sama aku kot..aku ckp diorg jeles coz maybe diorg tak mahu aku study. tapi maybe diorg care coz mahu aku hilangkan tension bile study dgn jawab tag...sgt baek kan diorg neh...tapi kan drpd 3 tagged tue, aku berminat nak jawab satu jer iaitu dr Izzahsakinah ..lagi 2 tagged..aku simpan utk jawab next time la..tak larat la nak jawab semua...so..jgn marah or kecewa yer cik shafa dan cik lieya..nanti bile bosan..kujawab tagged kamu pulak ok?

tak mahu ckp byk...so these are the instructions for this tagged..

PERSONALITY TEST, which type are you? GET TO KNOW YOURSELF BETTER.

1. Open this website
2. Take the personality test
3. copy and paste the result into your blog
4. Tag your friends

lepas penat aku menjwb test ni...kira sgt teror aku..coz tak perlu study pun utk jwb soklan ni...kan bagus kalo exam pun mcm ni..tp confirm hancur la kan resuk aku nanti..huhu

ok..ok..sekarang aku nak tunjuk hasil drpd jawapan aku kat test tue...

Your view on yourself:

You are down-to-earth and people like you because you are so straightforward. You are an efficient problem solver because you will listen to both sides of an argument before making a decision that usually appeals to both parties.
( am i straightforward..maybe kot..but not skema..tp part jd org tengah tue..macam betull..coz aku ni seorang yg adil ok...hehe)

The type of girlfriend/boyfriend you are looking for:

You are a true romantic. When you are in love, you will do anything and everything to keep your love true.
( romantic??aku?? haha..mesti ade yang termuntah pasni..namun hakikatnya yg harus diterima..aku memang akan lakukan everything, anything, marketing, mating, producing...dan semua jenis ting la...)

Your readiness to commit to a relationship:

You are ready to commit as soon as you meet the right person. And you believe you will pretty much know as soon as you might that person.
(aku selalu jumpe left person jer....)

The seriousness of your love:

You like to flirt and behave seductively. The opposite sex finds this very attractive, and that's why you'll always have admirers hanging off your arms. But how serious are you about choosing someone to be in a relationship with?
(aku serious taw dalam bab2 nak cari pasangan ni..mana bleh wat maen2...nanti derita aku di hari tua..)

Your views on education

You may not like to study but you have many practical ideas. You listen to your own instincts and tend to follow your heart, so you will probably end up with an unusual job.
(terkadang memang malas nak study...tapi aku rase aku ni takde pun practical idea...pakai hentam keromo adelah)

The right job for you:

You're a practical person and will choose a secure job with a steady income. Knowing what you like to do is important. Find a regular job doing just that and you'll be set for life.
(bukak restoran tue dikira secure job tak?

How do you view success:

You are confident that you will be successful in your chosen career and nothing will stop you from trying.
(betul..aku akan buat apa yg aku mahu...takde org pun boleh halang aku..except family aku..tu pun aku akan pujuk diorg bagi keizinan..)

What are you most afraid of:

You are afraid of things that you cannot control. Sometimes you show your anger to cover up how you feel.
(tapi aku bukan jenis pemarah...)

Who is your true self:

You are mature, reasonable, honest and give good advice. People ask for your comments on all sorts of different issues. Sometimes you might find yourself in a dilemma when trapped with a problem, which your heart rather than your head needs to solve.
( mature? part ni..mesti kawan aku akan argue..coz die selalu ckp aku macam budak kecik..tak mature...tapi kat sini cakap aku mature la..so ko kena terima la yer azahiri...jgn ckp aku mcm budak kecik lagi...lalala)

aku tak mahu tagged sesiapa..tapi kalo korang rase nak buat test ni..klik jela kat laman web kat atas yer...try la..seronok taw...

tapi kan..seyes la..analysis result test aku ni..memang kena dengan aku la...95%..seyes..tak tipu...semuanya benar belaka...eh bukan semua..ade gak yg macam tak kena..tapi 5% jela..
so..kalo korang nak taw...itulah diriku yg sebenar-benarnya....

31 comments:

joegrimjow said...

ooo
baru tau

lea said...

baguslah kalo dah taw..
nanti jgn tanya2 yer...
hehe

DarkArtz said...

aah, aku nak argue yang bahagian last tu.........
kau tetap kecik lagi........
hehehe..........

nenekrock said...

ah haaa
cenggini lea upenyer
hiks =D

hanisah said...

The seriousness of your love:

You like to flirt and behave seductively. <--- yg nie btol x lea? haha..smangat je lea jwb personality test ni..

Liquid said...

uhu nasib baik tade org yg ditagged cik lea. eheheh

cam besh jek itu quiz, t incek liquid rase2 mau wat lah. ehehehe =P

cj'alhafiz said...

oi...oi....mating pon ko sanggup ka ngan bf ko... kawin lu baru bley nak mating and reproducing..ahaha!!

u like flirt around!! omg!! patut r dulu ehem2 ngan aku...sekarang aku pon dah ditinggalkan...hwa....

lea said...

azahiri: aku dah mature la!!!...tp kan aku suke gak kalo ko panggil aku budak kecik coz means aku still muda...so..aku rase aku ni bdk kecik yg dh mature...hehe

nenekrock: a'ah..mcm la diriku sebenarnya..hehehe

superduperultraluvly said...

You are confident that you will be successful in your chosen career and nothing will stop you from trying.
(betul..aku akan buat apa yg aku mahu...takde org pun boleh halang aku..except family aku..tu pun aku akan pujuk diorg bagi keizinan..)

ermm..sungguh memotivasikan bg org yg terlampau dgr ckp org tue..kn?kn?kn? oucchh~

lea said...

hanisah: tengah tension study..so jawab la test ni...seronok pulak...hehe

liquid: kalo mcm tue..cik lea maw tagged incek liquid la..jawab la yer....nak taw jugak personality kamu..

che joe: hahaha..aku pakai bubuh je mating, producing tue...

mana ade aku ade flirt ngan ko..ko yg flirt ngan aku..kan?kan?
lalalalala.....

lea said...

nadia: maybe kot...tapi aku memang mcm tue kan? kan?

hehehe

sharamli said...

r0mantic la sgt...
hi3

lea said...

nape?
xpercaya ker?
hahaha

-WaN- said...

95% betol?..hik3..

lea said...

a'ah..
lagi 5% x betul..
hehhe

izzahsakinah said...

tengah tension study..so jawab la test ni...seronok pulak...hehe

Padan pun laju je. Hehe. Tak salah orang dahla nak pass tag ni :P

lea said...

hehe..
makasih ye nadiah..
seronok jawab test ni..
hik3

Eazy Izzuddin said...

hiks..
=)

btw salam singgah ea..
nice blog!..

=)

lea said...

tQ..
singgah la selalu yer...

superduperultraluvly said...

lea...study la!!!
men blog jer...huhu
(then,pe yg plak aku wt kt cni?huhu)

Monkey D Luffy said...

ko adil macam hakim PAO ker?

Eazy Izzuddin said...

insyallah...
eazy linnkan kamo ea..
=)

lea said...

nadia: hahaha...taw xpe..nasib ko sedar dulu...coz aku baru nak tanya...

kapten: lebih adil dr die ahaks!..

eazy: okeyh...
easy to link..
hik3

chanz said...

left person? hoho

lea said...

a'ah left person...
not right person..

lalalala

superduperultraluvly said...

right person da ditinggalkan da...
ledt person nga dlam kemajuan...
sekian,terima kasey...huhu

superduperultraluvly said...

lea2....aku da try jawab kO nyer tag tuh...huhu...
smgat kan aku?=p
kite ader 4 persamaan la...
yg readiness to commit to a reltnship,how do u view success,whut r u most afraid of,ngan who is ur true self...huhu

lea said...

nadia: wah semangat ko menjawab soklan2 ni..study pathp la...hik3
abes ko rase betul analysis result tu ngan diri ko?

superduperultraluvly said...

ermmm...tahla..yg sme ngan kO tu,aku ta pasti...haha..
yg len2 tuh exactly tepat..huhu...mne rum8 aku dpt mende2 cenggini ek?hihi

smntara aku bley cOnnect 99% niey,bek aku cOmment kO byk2..haha=p

lea said...

owh yeker?
hahaha..
patut la rajin bebenor komen aku..
musykil gak aku ni...

ala..rumate ko tu pun kena tagged ngan org...huhu

superduperultraluvly said...

ta yah musykil2...xde helah pOwn...huhu

weyh...bUsan la pathO...huhu