Tuesday, April 7, 2009

tak suka..tak suka..!!

aku tak suka dengar lagu Cinta Tiga Segi!!!emo sekejap...huhu

tapi kan seyes..aku tak suke dengar lagu ni. semalam jerk aku dengar lagu tue dua kali..bukan aku saja-saja nak dengar..tapi terdengar..first, time tue aku kat kedai tengah2 memilih barang..dgr jerk lagu ni, terus aku cepat-cepat bayar dan blah dr kedai tue. second time, masa tue aku tengah landing-landing atas katil sambil dengar radio...dgr lagu ni..terus aku tukar channel...huhu.

kenapa aku tak suka lagu ni???

before tu, korang taw ke lagu Cinta Segi Tiga yg mane? penyanyi nya aku tak sure coz ramai sgt yg nyanyi...saleem pun nyanyi gak lagu ni kalo tak silap aku laa... lagu ni menurut kata orang, bukan cerita yg dibuat oleh aku adalah lagu seorang banduan yang dikatakan sedang menunggu hukuman gantung. ini semua gara-gara die membunuh bakal isterinya yang berpaling kepada ex-boyfriend nye sebelum mereka berkahwin. disebabkan bengang, beliau telah membunuh kekasihnya itu dan ex-bf perempuan tue. tu kata orang la. tapi ade yang kata pulak, tu hanyalah cerita semata-mata utk melariskna lagu. hakikatnya, aku tataw sejarah lagu tue dan malas nak amek taw. bagi yang tak pernah dengar, korang google jela ek. then download untuk mendengarnya.

actually aku tak suka lagu ni...coz lagu ni mengingatkan aku kat seseorang...seseorang yg tak sepatutnya aku ingat...argh..tak suka..tak suka.....alasan yg tak munasabah kan..tapi apa aku kisah..aku memang tak suka lagu ni...huhu

p/s: harap2 penulis lagu ni tak bace blog aku, kalo tak mesti die kecik hati, sori yer incek/cik penulis lirik..ter'emo' sekejap...huhu

25 comments:

wunny_hunny said...

haha..penulis asal lgu tu org sgpore..die ckp, lirik tu xde kaitn pn ngn bnduan ke ap ke..die sje2 je tulis lirik tu..lgu tu org2 bnduan yg nynyi, so sbb tu kite pkir org bnduan tu yg cite..

btw, ak ske nynyi lgu tu kalo time karoke =p
kalo dgr mcm tu je x de feel..kalo karoke bru de feel~

sharamli said...

bt0l2..
xpatut igt kt 0rg yg xsepatutnya diingat..
hu3..

h0pe jgk penulis tu xbc..hik3..

lea said...

wanie: owh..org singapore ke yg buat lagu ni...hahaha..igt lak dulu..semangat aku bluetooth lagu tu ngan nadya...

best ke karok lagu tue..
ko ni cari la lagu yg best2 cikit
huhu

shafa: hehe..moga2 penulis singapore tu tak bace..hik3

khaLifah feDi said...

aku pon xsuke lagu tue..cm senget aje lagu ni..

lea said...

yes..
give me 10!
ade geng rupanya aku..
hahaha

wh0se said...

napa la cik lea bawak 'telinga' g jalan2 ke mana2...cuba kalau tak bawak..mesti cik lea tak dengar lagu tu...nie cadagan whose je..huhu...

lea said...

wah cadangan yg bagus tue
tp whose kena kasi cik lea satu lagi cadangan..
cmner nak tinggal 'telinga' tue?
huhuhu

Anak Pendang Sekeluarga said...

"Dan orang-orang yang beriman dan berhijrah serta berjihad pada jalan Allah (untuk membela Islam) dan orang-orang (Ansar) yang memberi tempat kediaman dan pertolongan (kepada orang-orang Islam yang berhijrah itu), merekalah orang-orang yang beriman dengan sebenar-benarnya. Mereka beroleh keampunan dan limpah kurnia yang mulia." (Al-Anfaal 8:74)

Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya....dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

DarkArtz said...

lea teringatkan che joe bila dengar lagu ni.......
hahaha.......
sayangnya che joe dah suka orang lain........
hahaha........
gurau, gurau........

lea said...

suke ati jer tabur fitnah yer..
aku terigt kat ko la..
tapi ko dah suke kat sorg bdk..
dan malam ni class terakhir utk die jupe sem ni...
hahahaha
opss...terckp pulak...

Monkey D Luffy said...

ingat kat aku ka?

lea said...

xdenya nak igt kat kamu..;p

chanz said...

abeh tu ingat kat sape...kalo bukan luffy, zoro kot? xD

khaLifah feDi said...

muahaha......:0

lea said...

chanz: aku igt kat ko..bleh?hahahahha

chanz said...

bisa aja..tiada masalah punya..xD

Nem0 o0h Nem0 said...

lagu ni best per,aku suka!! =p

atiqQ said...

ak pom anti lgu neh..serius weh!!
kalo dgar je mesti nk tukar channel..dgr music intro je ak da xde mood..lagu neh bhantuu kot n ak xsuke antuu!!ohhooo..
nway tjumpe geng cni plak..

lea said...

atiq mane ni yer??
hurm...

ko x suke lagu ni ker or takut nak dgr lagu ni...
lalalala~~~

justin_lover^^ said...

lia...bukan ker kau suka lg ni dulu
sampai semangat nk bluetooth kat kwn kau tu...sapa eh?
hehehehe...
aku mmg xsuka lg ni
kalo ada sapa jer nyanyi lg ni kat aku...mmg aku mrhnyer
hukhuk

lea said...

tu dulu..
skrg aku x suke..
tambah2 bile salem yg nyanyi..
die nyanyi xbest
kalo penyanyi asal die nyanyi mungkin aku bleh trime kot

chanz said...

sape penyanyi asal?

lea said...

tataw la..
tp wanie tue penyanyi singapura..
mungkin la kot....
tp aku rase yg ko dgr td tue..
ori punyer kot...
yg ori aku rase die just maen gitar jerk..aku ade versi tue

atiqQ said...

ak la si atiqQ bangsawan..
hahaa.
try dgar thr mesti je ade lgu neh
borim2..tp thr besh

lea said...

aku dgr thr la ari tuh
tu yg buleh terdgr lagu tue..
huhu
tapi thr best gak kan?
byk lagu2 rock kapak..
i like...hihi