Wednesday, May 27, 2009

- Mode Jiwang -

Korang tengok tak cerita Cinta Untuk Ain setiap hari Selasa? siapa tengok angkat kening..ngeh3. Btw, aku baru jerk start tengok dan layan cerita ni masa aku duk umah. so, sempat tengok 3 episode jerk...huhu. Cerita ni biasa jerk bagi aku, mungkin sebab aku tengok kat last2 episode kot sebab tue xde feel sangat..hehe...

Actually apa yang best tang drama ni adalah lagu-lagunya. sangat sedih dan penuh bermakna. ada 2 soundtrack dalam drama ni - Tanpa (6xth Sense) dan Saat-saat Terindah (Rama Band). Dua-dua tu lagu faveret aku. Lagu Tanpa tu dah lama, tapi aku still x bosan ataw muak walaupun pasang berulang-ulang kali. maksud yang tersirat dalam lagu ni penuh bermakna bagi aku...hehehe...terjiwang pulak...ngeh3

lagu Saat-saat Terindah pulak, actually aku baru jer dengar bile tengok drama ni. Lirik lagu ni betul-betul menyentuh perasaan. boleh nanges seyh kalo dengar lagu ni. tapi make sure kena hayati betul2 la..Kalo tak percaya, just klik kat bawah ni ok...layannnnn!



Saat kau hadir dalam hidupku
Terasa indah
Hanya bayangmu menyentuh jiwa
Temani sepi

Kini semua cinta mu telah pergi
meninggalkan diriku dalam kehampaan sendiri
Waktu terus berjalan dan memberi perit di hati
Hanya rindu yang aku dambakan bukan cintamu
Mesti kini kau tak menyintai diriku lagi
Kini baru aku menyedari
Kau begitu bererti di dlm hidupku ini

Saat-saat yg indah
Saat masih bersamamu
waktu kita berdua dan mewarnai dunia
semua yang telah berlalu
Kini teringat lagi
Kini terkenang lagi
Ku ingin kembali

Rama - Saat-Saat Terindah.mp3
(klik untuk download)

25 comments:

sharamli said...

0rg x tgk p0n..waktu 1st nk kua tu smgt nk ikut cite ni..last2 xtgk p0n..hu3

Lifesaver said...

xtgk sbb kt umah xde tv3...huhu :(

lea said...

shafa: apsal xjadik tengok pulak???

kak syafa: laa..mana hilang tv akak??

SwEeTFoResT said...

sweet pon xpat nak tgok lorh..kebizian je manjang..kne skip2..ish2..last2 tgok da abis..ampeh tol.. T_T

lea said...

xpe2..kalo xsempat tengok...
tgk on9 kat tv3..hehe

btw,,enjoy dis song..
best!

DarkArtz said...

asik cite jiwang je.......
apa tak boring ke???
hak3.....

~dARlee zURiS~ said...

akak tgk citer nie separuh2 je
so tak berapa nak menghayati
hehee...

Dhada said...

Dhada follow drama ni, lagu dia mmg besh2 ;D

Eazy Izzuddin said...

geewang geetu~
hehe
xD

joegrimjow said...

alamak
kene ngan mood ni
haha

piNky LuCiA said...

aku tgk episod last je.. hahaha

IxoR@ said...

tak berapa nak tengok citer ni...

tak suka dgn que haidar...!

cerpelai said...

Starting cerita agak bagus.. Konflik yang diketengahkan ialah idea baru.. Tapi bila ending jadi retorik cam drama melayu lain.. Mesti cam nak cepat habis.. Edehh..!!

irbika said...

tak dapat ikuti keseluruhan... celup celap jer tengok tapi boleh tahan la citernya!

Monkey D Luffy said...

memang ko jiwang

Liquid said...

uhu x sempat la mau tgk. koje koje n koje saje. cik lea bg la sinopsis episod die satu2. eheh =P

lieya shayunk said...

akk xleh layan la cite ni yang...kt ostel xde tv...so layan lagu die je la...haha....

oranglidi said...

wa layan jugak drama2.. tapi wa suka drama cina.. tapi wa belum tgk hatta sekali cite ni

Nem0 o0h Nem0 said...

lagu ni mmg besttt.. =)

lea said...

dakartz: x boring pun..best per...hehe

zuris: lea pun xhayati sgt..tapi lagu ni best lorr...

dhada: best kan..hehe

easy: sesekali jiwang ok gak kan..;)

lea said...

joe: kalo cm2..layan.....

pinklucia: ok la 2..tgk jugak..hehe

ixora: xsuke jugak...tapi family tgk..join la sekali..hehe

cerpelai: owh..kamu tgk dr awal yer...

irbika: ok jer kan

lea said...

kapten: ko pun jiwang jugak..lalalala=p

liquid: xmo la...incik liquid p la tgk on9 kat tv3..ngeh3

lieya: xpe..actually nak suh layan lagu neh..bukan citer ni..huhu

lea said...

orglidi: drama china?aku lagi layan drama korea or jepun..hehe

nemo: best kan

dayah comel said...

k.lea jiwang la...
ader kisah tersirat ker???share la sket...hehehe

Anonymous said...

порно клипы секс
большие сиськи сперма
скачать твои большие сиськи
малолетки трах бесплатно
тантра секс