Monday, July 20, 2009

:: Edisi Khas ::

Happy Birthday to me...
Happy birthday to me...
happy Birthday to me...

oppss...silap nyanyi lak..actually aku nak nyanyikan dis song for my best, great best friend, Mohd Khairul b. Yusoff a.k.a Keyo Yusoff. Beliau menyambut hari lahir pada hari ni - 21hb July 2009.

to Keyo:
> Selamat Hari Lahir ke-21 (dh lulus nak mengundi ni..)
> Moga panjang umo dan murah rezeki.
> Moga Happy sokmo n dun sedih2 k..
> Ko dah tua dah...lalala~~
dan...
> Moga cepat sembuh dr demam...

Keyo n his exrumate, Anip (bersongkok)


Keyo, ni pizza untuk ko. Sori la, softcopy jerk yang mampu aku bg. Moga hilang kempunan ko tu yer..hehe;p

7 comments:

sharamli said...

epi befday

cj'alhafiz said...

bestnya pizza tu....walopon aku tak tahu apa rasa pizza sebab tak pernah makan...isk..isk...

Lifesaver said...

happy birthday too~

joegrimjow said...

nak blanje kontek2 laa

Monkey D Luffy said...

erk

bakal bf

lea said...

nope la...
just friend..
n will be my best friend forever..
not more than dat
;)

good product said...

pizza yang ni nak balik makan kat umah ke hehe..