Sunday, February 28, 2010

Ada apa pada nama?

Hari tue, aku ym dgn kakak aku..

Kaklong: Noya..kaklong tahu doh nama penuh awek azrol. (azrol ialah satu-satunya abg kandung aku).

Aku: Owh eh? sapa?

Kaklong: Siti NurNadzriah binti...(aku lupa lak nama bapak die..huhu)

walaupun die selalu jerk datang umah, aku tataw pun nama penuh die. kitorang panggil die "siti" jerk..

kaklong: Nak dekat dengan nama Nazri la...(Nazri tu pakwe kakak aku)
ade chemistry ni..
dekat-dekat dah nama diorg..
Nanti mung pun cari la nama dekat-dekat cmtue..
yang ada 'Ri'..'Ri' kat belakang..
baru masyuk...

aku: Eleh...pakwe nomi tu Duan..xde Ri pun kat belakang..(Nomi, adik aku)
jauh jer...

Kaklong: Takpe..nanti kite suh diorg clash..
cari pakwe laen...
hahahahahah...

Aku: ?????? (Senget punya kakak..)


--> Abang aku kawen ari ni...tapi aku ade kat usm. Banyak kerja. Takboleh nak balik..huhu.. Kira ok la, coz aku dah tolong abg aku buat hantaran masa cuti ari tue...hehe..Tapi kenduri menyambut menantu kat umah aku 14hb mac ni aku akan balik. Sapa-sapa yang duduk area Kemaman, jemput la datang umah aku...

:D

Selamat Pengantin Baru to my brother...

26 comments:

nuRuLain_zAiNi said...

sampai mcm tu skalli..lawak2..

lea said...

haha..

Moon BlooDy Spell said...

pasal nama pun buleh bawak gaduh tau hehehehehehe

lea said...

x gadoh pun ni..
gurau aja..hehe

AnNe said...

yg dduk kemaman je ke yg ley datang umah ko?
haha...
ko book la 1 bas usm utk buat rombongan ke umah ko...
hehehe...~

lea said...

hahaha...
cdngan yg bagus tue
nanti aku try tanya pak cik driver..
ngeh3

pakcik kordi said...

kehkehkeh!!!!

kemaman?>pakcik kordi kt temerloh...jauh....

cj'alhafiz said...

haha...tahniah buat dia!!! haha...sonok nak dgr crita ko ngan ipar ko tu nanti...k..haha!!

Mohd LukMan said...

haha.. weh kemanman jauh ke dri kt.. kitorang waktu tuh ada taekwondo kat kt.. leh r nak g

lea said...

pak cik kordi: memang jauh..jauh sgt!

che joe: hahaha...xde citer best pun

lukman: KT dengan umah aku- 3jam..~~

DarkArtz said...

ada 'ri' di belakang???
azahi'ri'????
hahahahaha...........

Lifesaver said...

pakwe dik lea??hehee

lea said...

azhiri: adakah ko cube mencalonkan diri ko..
opkos ko ditolak awal2

:P

lifesaver: adik lea advance lagi dr lea taw...
huhu

pink_butterfly said...

bestnyeeeeeeeeeeeeeee...........


nak kawen jgkkkk!!!!!!1

cik EPAL said...

selamat pengantin baru jugak tuk dia :)

chanz said...

lol!!

Ah Fatt said...

nama aku tak ada RI le
amacam ni?

lea said...

maknanya kite tidak berjodoh la...

:P

MiR said...

x leh blah darkartz tu..hoho

~0~ said...

boifren kau ade ri x???

hjahahahaha

miss keroppi said...

haha...aku xsegan pon nak komen..heheXD

hahaXD lea, amik jer azahiri 2..die tgh blaja nak ada awek 2..baru r die gentleman ckit..haha

lea said...

euwww...xnak aku..
not my taste...
wakakaka...

gpun die kan kedekut..
hahaha

miss keroppi said...

haha..kalo da ade makwe, xde r kedekut semacam..kalo kedekut tu, mmg xsyg makwe la..hahaXD

lea said...

ceh...mcm memahami..
apa kata ko je ngorat die...
wakakaka=p

iniAku said...

beshnyee!~

lea said...

apa yg best?