Friday, February 12, 2010

mak cik owh mak cik..tulun saya!

Pagi ni aku bangun, sunyi sepi USM ni. Semua org dah balik umah. aku jerk masih di sini. Tapi nasib baek my rumate pun belum balik lagi. boleh la teman aku kat sini. Kenapa aku tak balik lagi? aku balik petang ni, eh bukan balik umah terus pun. Pergi umah sedara aku kat Bachok dulu. Kaklong aku la ajak aku balik sesama ahad ni coz die nak pergi kenduri kawen kawan die kat Kelantan esok. Ok pun setuju jerk, lagipun dah lama tak pergi umah sedara aku tue padahal xdelah jauh sangat dengan u aku. Apa nak buat masa tak mengizinkan..huhu

Aku ada 3 asignment kena siapkan time cuti ni. Ingatkan nak siapkan satu sebelum balik umah tapi macam tak boleh nak siap jerk coz yang 2 lagi asignment aku boleh buat kat umah. Takde mood dan tak tahu nak buat. pulak asignment yg satu tue. Nampaknya kena wat kat umah jugak lak..huhu.

Ada satu asignment tue, aku kena cari 3 orang tua as a respondentdan range umo mereka hendaklah 60 tahun ke atas. 2 orang wanita tua perlu mengisi borang kaji selidik berkaitan dengan STRESS dan 1 orang lagi orang tua perlu ditemuramah. Actually xde la susah sangat nak mencari warga tua ni tapi nak cari mereka yang boleh bagi kerjasama tu macam susah sikit la. Orang tua mana rajin nak melayan jawab-jawab kertas kaji selidik. Aku yang muda ni pun kadang-kadang malas nak jawab soklan kaji selidik. huhu.

lagi satu cabaran aku adalah salah seorg wanita tua tu hendaklah tidak berkahwin. means Andartu. Aduh...ada ker wanita tua kat kampung aku yang tak berkahwin. Kalo ada pun, rasanya tak sampai pun 60 tahun, Setakat 40-50 tahun ada lah.

then, tadi kawan aku, Fatin cakap die dah cari respondent kat hospital usm pagi tadi. Tapi respodent tue layan sekejap jer dan xnak habiskan sesi soal jawab. Terpaksa lah kawan aku cari respodent. Sabar la ye Cik Fatin.

Fatin bagitahu aku ada beberapa soklan dalan borang kaji selidik tue berkaitan pasal hubungan seks. hah??? aku tak perasan pulak ada soklan macam tue. Yelah mana nak perasannya kalo lepas dapat borang tue, aku terus simpan dan buat pekasam kat dalam beg. Tunggu bile time nak cari respondent baru nak bukak. Tapi kalo korang pun, mesti macam tu jugak kan?? lalalal~~

bile dengar jer Fatin cakap macam tue, aku pun terus la selak balik borang kaji selidik tue.. Then terperasan beberapa soklan....

Adakah anda berpuas hati dengan perhubungan peribadi anda?
(soklan ni masih ok, masih general..)

Adakah anda berpuas hati dengan kehidupan seks anda??
Sangat tidak puas hati - tidak puas hati - sederhana - berpuas hati - sangat puas hati

hoho...macam mana aku nak tanya kat wanita-wanita tua. Segan dowh. bayangkan wanita umur 60 tahun ke atas diajukan soklan begini. Kalo wanita umur 30-40 tahun mungkin ok ler jugak...

Mesti mereka anggap aku gadis gatal. tanya soklan2 macam ni. Sangat tak malu. tak pun mesti mak cik tue ketuk aku ngan penyapu kerna tanya soklan tak bermoral ni...huhu..

Owh mak cik...saya tak bersalah.. saya hanya menjalankan tugas menanya soklan ni dan untuk mendapatkan markah 20%..huhu


p/s: Korang ada idea tak macam mane nak ubah soklan tu agar nampak lebih manis didengar oleh wanita2 berumur 60 tahun ke atas?

34 comments:

miss keroppi said...

no idea available..

lea said...

ko memang..xnak tolong aku pun
huhu

~dARlee zURiS~ said...

tanya pasal seks pada org tua yg tak kawen?
ohh..kena hambat ngan opah tu nanti kamu
nway...gud luck
;P

teddygirl49 said...

huhuu..tu la...cian ak...dah rosak 1 form ak...
kena wt muka seposen mintak kt dr affizal balik nie...
td ak skip je soklan tu...xtaw nk tnya cm mane...
kalau ko taw..hulur2 kn la ye...
aish....segan seyh nk tnya...

lea said...

hahah..taw xpe..
kena ready physical n mental ni
huhu

lea said...

fatin: boleh ke nak mitak balik?
rasanya ko kena phostat sendiri la...
hehehe

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

epy chinese nu year~
saya budak baru blaja~
topik horny nih~

joegrimjow said...

mustahil tkar slan kepada objektif?
lalala~

lea said...

ayu: agak la..huhu

joe: ko expert kan bab2 cmni..cepat bantu aku..!

:P

Lifesaver said...

hahhahaha...cuba ko tanya aku dik...

lea said...

hahaha...

*blushing*

segan la nak tanya pengantin baru ni...

wakakaka

cj'alhafiz said...

hahaha!!!! aku suh mak aku usha org tua tak kawin....
mak aku gelak dowh.....dia pun tak tau nak cari mana.....

lea said...

tu r..
tapi rasanya kat kampung aku ade
kakak kpd tok guru ngaji aku
tp segan seyh nak bg soklan ni..

huhu..

kalo die x jawab betul2
terpasa repeat plak..adeh

sharamli said...

camana erk nk tnya..lea ad idea x?
hik3

lea said...

sha: nak kena ketuk??

org tanya die, die tanya kite balik

~0~ said...

xdpt nak nolong

Mohd LukMan said...

tmpt aku ada sorang.. dia kakak angkat mak aku.. dia nih cam laki sket.. maybe cz tu x kawen kot. huhu

Mohd LukMan said...

ala dak2 yg ambil coz psyco lagi r.. agmnt pelik2.. lebih plik lagi sampai ada yg kena tmu bual pelacur lah, gay lah.. cam2

lea said...

~0~: tolong lah!

lukman: kalo cmtu ko tlg kasi borang ni kat opah tu la..heee~~

owh eh? hoho..mana la nak cari org2 cmtue...
xkan nak kena g pub...
owh..nehi..nehi

GhOsToNe said...

slmt brkawen!

ahaks!

slmt brcuti!

Mohd LukMan said...

besa r researcher cam 2 r..

lea said...

ghostone: selamat2..:D

lukman: i'm not a researcher...lalala~~

nuRuLain_zAiNi said...

huhu..susah plak nk jwb soalan tu

http://aggreable.blogspot.com/

Ah Fatt said...

org kita mana nak sembang benda mcm tu

Uruchimaru @ kf said...

soklan tu kasi tuka mcm ni "ubungan intim " BKN SEKS..!

lea said...

good idea...thanks kf..hehe

justin_lover^^ said...

weyhhh...ak pon baru jer pasan bila ko wat post blog ni...malunyer nk tnya mcm tu kat org yg xkawen...nnti kalo ak pon..ak pon...ak pon..ak pon xkawen sampai 60thn mcmana nnti?? huhu...

hans said...

hidup memang penuh dgn cabaran

selamat menanti naga melintasi rumah anda dan makan buah limau banyak2

DarkArtz said...

eh, ada ke soklan tu???
haduhhhhh, makin susah la nampaknya..........

chanz said...

Just lie. People always do it. You know what I mean.

Quzie Fathihah said...

aku dah berjaya siapkan asgmnt dr afizal 2..soklan bab seks 2 aku xtanya sbb segan seyh..kalo yg adartu lg la kompem xtnya..huuhu

Eazy Izzuddin said...

ello..
xD

cik EPAL said...

60 tahun??? saya tak sampai lagi :)

joegrimjow said...

kenapakan masuk sini pon bincang pasal kawen??
ahhh
tidakkk