Monday, May 3, 2010

Untuk Penghuni bilik 320, Desasiswa Murni 3 :)

Yeah. Cepat sungguh masa berlalu. Dah nak masuk tahun 4 pun dan khamis ni aku akan blah dr USM ni buat sementara waktu. Silalah rindu aku sepanjang ketiadaanku di sini. ahaks!.

Entry kali ni special aku wat khas for my beloved rumates - Hidayah dan Anis. Dua-dua rumate aku ni, budak 2nd Year PPSK, sorang biomedic dan sorg lagi Audiology.

Describe bout them. Ok la. Mula-mula nampak macam diam, senyap jerk. Mungkin segan dengan aku coz aku tua setahun diorg. Tapi lepas tu. Hampeh!..Kecoh satu bilik. Setiap hari duk gadoh. Suara masing-masing lak dah la nyaring and opkos termasuk suara aku. he.

Banyak mende kami lakukan bersama sepanjang satu tahun bersama. Masak bersama. Shoping bersama. Borak bersama. Gadoh bersama. Tido bersama but laen katil. Mandi bersama but laen shower. Dan yang paling best kami share warna kegemaran yang sama - PINK. Tapi aku dan Dayah tak sefanatik Anis. ngeh3.

Malas nak cakap byk2, jaz nak kasi beberapa ucapan buat korang berdua.

* Thanks for everything. Thanks to Anis yang selalu kejutkan kak lea solat Subuh. Aku ni suka tido lambat, so susah sikit nak terkejut, nasib baek ade Anis.

* Halalkan makan minumku yerk dan kak lea pun dah halalkan everything yg korang amek:)

* Sori kalo ade termarah korang, tersakitkan hati korang. Daku tak sengaja. huhu.

* Sori sebab selalu kena tadah telinga dengar kak lea nyanyi dalam bilik. hehe. Dan thanks for Dayah coz selalu jadi teman duet walaupun selalu jadi lelaki..hehe

* Jaga diri elok-elok, jangan nakal-nakal. Pasni korang mesti rindu kat kak lea. Percayalah. ngeh3 :P

* See u next next sem. :)


Didi (Dayah), Pinky Doo (Anis) and Baby (me)

Tengok kan aku ckp, aku x fanatik diorg suka color pink. Lagipun macam pelik jer bear color pink :P

p/s: Nanti nak kawen jemput taw2. Tapi make sure jangan kawen sebelum kak lea kawen dulu. ok?? hua3 :P

9 comments:

nur said...

eh..dayah pn slalu kejut k.lea ape..ape plak anis je. xaci ni..hehe.
erm..thanx gak kt k.lea..seronok rumet ngan k.lea n anis..hihi.

lea said...

ala. tapi anis paling byk. tanpa anis, kite selalu terbangun lambat. haha.

Kapten said...

ko kuat nyanyi kat bilik rupanya
memekak tol. kesian bakal suami ko
haha

lea said...

apa pulak kesian. beruntung la weyh.
nanti aku dodoikan die tidor
:P

nur said...

mmg k.lea suka memekak pn kt bilik..pnt kitorg ni tahan telinga...hahaha.

pelik ke bear warna pink?? xpun..comel je. bear tino, k.lea tu jate..hihi.

erm..dayah kawen dulu. nnt dayah jmput k.lea erk..hoho

Mohd LukMan said...

haha.. lawak ja ko lea.. ak xpenah g mkn2 gan romate.. maklum r dia dah ada awek so mkn gan awek dia je r.

lea said...

apa plak kelakar..
aku rumate yg baek..
hehe

shinawawa eyenie said...

comelnya tdybear tu

mOhd irWAn said...

comelnya tdybear tu