Friday, July 16, 2010

i'm back! i'm back!

bertukar!!!!!

akhirnya blog aku bertukar rupa jugak. Dah x hitam legam macam bontot kuali lagi. Dah sedap mata memandang sikit. kan2???

dah lama aku x bukak blog ni dan jalan2 blog korang. Sori eh..mood utk berblog hilang la. aku tak tahu pergi mana, tapi berita baek coz mood tu dh datang balik malam ni. he.

peliknya, walaupun aku dh x hadpate blog, follower blog aku makin bertambah jugak. Tak tahu la korang ni jd follower aku coz nk aku follow korg balik or betul2 ikhlas follow blog. btw, thanks for my new followers. :) nanti kalo rajin aku singgah blog korg.

seperti yang tertulis di gambar di atas, aku dh bergelar final student. Macam x caya jerk, tahun depan dah abes study. Kejap je masa berlalu. Rasanya baru semalam aku menanges coz menyesal amek kos forensik. Kos yang xde math tapi padat dengan subject related to biology and chemistry. Oh biology, subjek yang paling aku x suke time spm and matrik. tapi tulah yang kena belajar sepanjang 3 tahun ni. Anatomy, physiology, biochem, mikrobiology, immunology...sume relate to biology. dan opkos result aku utk subjek tu cukup2 makan je. huhu. tapi tu sume kisah 3 tahun lepas, sekarang aku dh ok dengan kos aku. dah final year pun. Tak suka pun buat-buat suka jela kan.

ok la, malas nak type banyak. lagipun ngah kering idea nak citer apa. huhu. nanti aku hadpate lagi. tunggu eh!.




22 comments:

sharamli said...

ceit..xaci..
bel0g die da cantik...

cepat kan da 4 ta0n....

lea said...

sgt pantas masa berlalu. kan2?

nur said...

cantik ke? kena pikir dulu ni...hak3
nice color, xsakit mata...
redup je mata memandang...hohoho

gudluck ye for final yr..
study molek2 taw..
slmt bergembira d pdrm..
wish me luck too..hehe

rindu k.lea...mmmuah3
=]

lea said...

aik? ayat sama jerk...
hahaha....

gud luck to u to my sis...
hehe

akhirnya mengaku jugak rindu kat sy!...
maceh3
rindu dayah n anis gak:)

Oong-ong said...

good luck 4 the last year

nisarosli said...

leaaa.. lama betol tak dengar cite ko.. hehehehe. :) gudluck utk final yearrr.

lea said...

oong-ong: thanks:)

nisa: rindu aku eh?
hee :P

hazman aka species1980 said...

Kes forensik menarik kalau kita dapat cari solution dan jawapan....

wanie said...

alahaiii..npe kne wt 'read more'? @_@ susah la kalo line x lajuuu..sob3..ubah2..ekekeke

lea said...

template dh mcm ni...
aku pun tataw nak ubah cmne
sob3

Zulfahmi Abidin said...

hehehe..luas betul yang baru nie....sedap seh mate memandang....so da start suke pink la nie eh.hehe


Entry terbaru Fahmie:
¶ Muka Cantik Soalan Bodoh Yang Ditanya
¶ Gambar Itu Haram
¶ Start Sharing Not Selling

lea said...

memang dh lama suka pink ~~ :)

Zulfahmi Abidin said...

Yer ker...tak tawu pon selame nie..tak silap nie la 1st time fahmie datang sini.agaggaga^___^

lea said...

haha..dh agak dh...

Cik Bucken said...

kehkeh..cemane leh jumpe blog aku nih?uhuhuhu

lea said...

dh promote kat gt...
xkan xleh nak jupa lak..
hahaha

Zulfahmi Abidin said...

hehehe..sori.lain kali klu da tuka header mayb fahmei tawu la kot.hehe

Entry terbaru Fahmie:
¶ Lokasi Pergambaran Transformers
¶ Muka Cantik Soalan Bodoh Yang Ditanya
¶ Gambar Itu Haram

Che Armster said...

cerah sikit nak membaca skang ni.. kalo x kena suluh pakai torchlight :P

donnyien said...

hai lea,
all the best..salam kenal

Cik Bucken said...

aiyakkk lupaa..uhuhu..thanx ye singgah..aku nk promote blog kau nih! uhuhuhu

lea said...

wah dh cukup baek...
hehe..bagus2...:)
btw, dh link kan blog ko kat blog aku

chanz said...

Selamat berblogging kembali.......=)