Sunday, September 26, 2010

kalo la memori boleh dibuang buang


Kalo la boleh buang memori-memori yang x best kat otak ni dan tinggalkan hanya memori-memori yang manis

mesti aku org pertama pegi jupe doktor tue

ala..tapi kalo ade pun

macam la aku mampu nak bayar

mesti kos die sangat sangat sangat mahal.

nak beli choki choki pun tak mampu apatah lagi nak wat operation tu T__T

laen la kalo aku kawen dengan anak SM Nasimuddin, mesti mampu punyer..ngeh3

btw, anak lelaki dia boleh tahan jugak, tapi sayang Marion Caunter dah dapat dulu...dush3


okeyh. memori ni buang. memori yang laen simpan je. hoho..sejak bila plak memori disimpan dalam bentuk botol air dan disimpan di dalam perut.


5 comments:

Mr Noble said...

boleh buang guna teknik pukau. tp tak tau la kesannya camne :D

lea said...

pukau macam utk hilangkan sume memori je

fndrocka said...

haha.kau kena tgk movie eternal sunshine of the spotless mind...lakonan jim carrey.

fndrocka.wordpress.com/2008/08/09/eternal-sunshine-of-the-spotless-mind/

lea said...

dh baca synopsisnya..

mcm best. mesti cari ni.

Liquid said...

betul2 cite eternal sunshine tu beshhhh hee =)