Friday, September 24, 2010

my ehem ehem nyanyi la..

Owh daku sangat kenyang tika menaip ini . Thanks to my coursemate, Yana sebab bagi makan nasi minyak dan kuih raya free. sedap.! Padahal aku baru je lepas berbuka puasa dengan nasi putih+sambal ikan bilis. Ingat nak g jenguk je bilik Yana, tengok orang makan. Last-last terlibat sana. Tapi aku makan sikit je nasi minyak tu pun share dengan budak ni, banyak makan kuih raya. Sedap dan comel2 kuih rayanya. sebut raya ni, baru aku terperasan, blog aku xde pun entry sal raya. Kalo bukak blog orang laen mesti akan cerita sal raya. Blog ini je tiada cerita sal raya. Nanti-nati la aku cerita jika ade kelapangan waktu :)

okeyh okeyh. Kembali kepada topik asal. Topik apakah? hoho. aku pun tataw nak citer sal apa. saja je gatal gatal tangan nak update blog. For you information, dari tadi laptop aku asyik pasang lagu ni jer. best! aku suka. lirik die sangat mendalam dan sangat sangat memberi keinsafan. T__T




amacam? best kan lagu ni dan yang paling best my ehem ehem yang nyanyi...lalala..

see see, my ehem ehem..ensem kan beliau. Aku sangat suka hafiz hamidun ni. Suara die sangat best dan muka die boleh tahan ensem. i like..i like. aku memang suka lelaki berkaca mata. Nampak mature, educated and matang jer. :))

Aku memang follow die sejak join UNIC lagi. sekarang die dah kuar dan lebih senang bergerak sendiri serta banyak juga lagu yang die tulis antara Cinta Terakhir -Aiman. sangat berbakat kan my ehem ehem ni..hehe

ok, bebalik pada lagu di atas. Seyesly memberi keinsafan kepada ku. Sementara masa bernafas di bumi ni, carilah bekalan untuk hari esok. Banyakkan suruhan-Nya dan jauhi larangan-Nya. Sejak semalam till hari ini je, aku dikejutkan dengan 3 kematian - kawan kepada kawan, meninggal coz excident, ayah kepada my junior and mak kepada my coursemate, Sim Lee. Moga Allah cucuri rahmat ke atas roh mereka.


p/s: esok dapat makan free lagi. Esok mahu beraya ke umah kosmate aku yang laen lak, Dil pulak..hari hari dapat makan free best jugak kan :)

4 comments:

Quzie Fathihah said...

PINK!!!

papepn nice background bru ni~

lea said...

haha..thanks :)

Mohd LukMan said...

cantik r.. hoho.. ala lea n pink mana leh pisahkan

lea said...

hahaha....