Wednesday, September 29, 2010

nak promote! nak promote!


Ingat tak entry aku yang ni, kali ni aku nak promote album Hafiz hamidun. Owh rupanya dia ada album baru takde baru pun taun lepas rupanya dan ketinggalan rupanya aku...ish3..apa ni kata peminat setia dan selalu follow perkembangan beliau...tapi album baru pun tak tahu..wat malu je...ekekeke

Dan ni adalah first time aku nak promote album orang kat blog aku...


Album Syukran Hafiz Hamidun.

Lagu-lagu dalam album ni

01. Serenity Interlude
02. Bahagia Dari Mu
03. For Allah
04. Tinggallah Kenangan
05. Pray
06. Syair Qalbi
07. Titik Mula
08. Arasy Dunia
09. Andai Ku Di Sisi Mu
10. Ya Rasul
11. Syukran

jika berminat nak download full album klik sini.! atau sini !

Tapi dalam banyak-banyak lagu, aku suka dengar Andai Ku di Sisi Mu. sangat best!.


2 comments:

chanz said...

ak suka track 1 2 8 9.

lol album baru??? haha..lagu syukran tu masuk carta radio Turki kott..

lea said...

aish..aku mana la follow sgt industri muzik ni...

so..memang la agak ketinggalan sikit...huhu