Wednesday, October 13, 2010

kejap ade, kejap tiada..apa kes?



Actually malas nak hapdate blog sebab sgt penat, tapi naluri dan nafsu nak hapdate membuak-buak plak. Tak elok kot ditahan-tahan sebab nanti kang tak lena tidur plak kan kan?

Hari ni sangat penat, terlalu banyak sangat aktiviti sampai tak sempat pun nak baring atas katil, nak maen-maen dengan 'baby' macam selalu. Haip haip, jangan salah anggap pulak, 'Baby' tu refer pada teddy bear aku, bukan anak aku. Terlalu muda kowt nak pegang status ibu..euww...

Actually aku type entry ni dalam kegelapan, hanya bertemankan cahaya dari laptop. Aku tak tahu la apa kes dengan eletrik kat sini malam ni. Kejap ade, kejap xde. Macam biskut chipsmore, tapi biskut chipsmore tu boleh la jugak dimakan-makan tapi letrik ni..nak mampus makan letrik. Aku pun tataw sejak bile jadi macam ni, sebab tadi aku lepak dengan kawan-kawan kat tempat karoake. Untuk pengetahuan korang, kat tempat aku praktikal ni ade tempat karok taw. free aja. Boleh nyanyi bape banyak lagu yang korang nak dan x kisah lama mana korang nak menempel kat situ. takde orang kisah. Dan yang paling penting, xde orang sangat pun melepak kat sana hanya aku dan kosmate aku yang selalu menempel kat sana.

Ikutkan malas nak pergi melepak kat sana, tapi memandangkan test utk khamis ditangguhkan ke minggu depan, Happy la weyh, apa lagi. Dan rasa sangat berbaloi kot aku lepak kat sana malam ni sebab kalo letrik kejap ade kejap xde, macam mana nak study. buat sakit hati+jantung+paru-paru+ginjal kowt, betul dak?

dah-dah, times up. Time to sleep! kena dapat kan tidur yang cukup, supaya tak tertidur macam kelas lepas. i dun wan banana fruit twice. hahahaha

ok chow, selamat malam!





13 comments:

justin_lover^^ said...

tulah pasal...dh mcm cte antu lak,huhu0_o

+ aisyah + said...

BAPAK GILA BEST KARAOKE PERCUMA!!! praktikal ktne ni weyh?? PDRM eh? ada unit K-9 kan? nak praktikal kat situ laa!! haha~

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

akak bukak blog kamoo..gelap...kenaper dek..?

ker PC akak yg problem? hehehhe

lea said...

zirah: hantu curi tuala eh? haha

aisyah: kat maktab pdrm..sgt best kat sini :)

lea said...

kak yanie: memang sah akak punyer pc problem :P haahaha

E.d.Y said...

best giler ada tempat karok


jangan lupa join contest MORTAR BOARD..

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

Shafie said...

igt kn baby justin bieber. ha2

lea said...

edy: memang sgt best!

shafie: baby tu x best :P

Tomato Gurl's Life said...

nak karok jugak..
buku chipsmora best tapi xde elektrik xbest!

Tomato Gurl's Life said...

*silap; biskut chipsmore...hihi

Liquid said...

waa xde ajak incek liquid pon pigi itu kalaoke.!! free tuh... ehehehe

lea said...

cik tom: terkejut jugak buku chipsmora...hahaha

incik liquid: opss..lupa nak ajak :P

PinQib said...

cik lea.. oker boleh.. ni belog utama saya... ;)
have a nice day ^^


Latest entry di:

Berdialog bersama….

Mai jawab tag!

Gadis Cantik dan….