Friday, November 5, 2010

Manekam....mere nam lea hai...


Tadi tengah syok belek-belek notes about ballistic tetibe enset aku berbunyi tanda mesej masuk. Dah lama kot x dengar bunyi mesej sebab sejak masuk minggu study week ni, aku dah stop maen mesej. Bajet fokus study la..haha..

1 message from Kapten Luffy.

Pelik gak, jarang kot dapat mesej die dan aku pun jarang mesej die. Last mesej pun, 2 bulan lepas tyme hari raya.

" Oit, selamat tengah malam. Hepi deepavali."

hoho..bila masa pulak la aku sambut deepavali. Kalo die, mungkin kot..wakakaka..

tapi dulu, kakak aku suka ejek aku Keling gara-gara aku paling gelap antara kami beradik pada masa tu. Tapi lepas kuar adik bongsu aku, die lagi gelap di antara kami..haha

Lagipun, dulu masa zaman kanak-kanak, aku suka layan lagu hindustan sambil menari-nari dalam bilik air. Tu yang semangat kakak aku mengejek aku. Tapi tu dulu, sekarang dah tak maen dah menari-nari dalam bilik air. Dah xde feel dah...hahaha



btw,



Happy deepavali for those who celebrate it. :)


p/s: tak sabar nak tunggu abes exam. dah x sanggup menghadap notes. T.T. sangat bosan ok, tambah2 asyik terperuk dalam bilik kedap udara ini. Waiting for dis coming saturday..Yeah!!!!



13 comments:

MiR said...

kedap udara?cam tupperware je bilik ko tu.huhu..sama la da bosan n ngantuk ak hadap notes~

lea said...

tupperware? hahaha...
aku pun dh bosan. T.T

wanie said...

hahahaha..aku tringat crita ko tu..nsib adik ko kluar kan? sbg pnyelamat keadaan :P

lea said...

hahaha..tapi sekarang aku lagi cerah dr adik pompuan aku taw..

:)

cj'alhafiz said...

aku masa kecik suka hindustan and tamil....
asal main lagu ja terkinja2 macam beruk, smpa ayah aku naik pusing...

-WaN- said...

tiap2 hari pkai fair&lovely,mmg putih..ha2

lea said...

cj: hahaha...kita sama tapi tak serupa..aku tak layan lagu tamil...

wan: ai tak pakai fair&luvly...ai pakai safi balqis..suci dan bersih:P

Liquid said...

cmtu incek liquid ucapkan Happy deepavali jgk lah ehehehehe.!!

Faid Azman said...

hahaha salam deepavali... xg beraya ke

lea said...

hampeh je korang ni...ai tak sambut deepavali la....haha

Nafardz said...

hepi deparaya lea.
raya kite xabes lg kn?
hahaa

lea said...

ala..aku tak balik pun raya aji ni...
sob3

Tomato Gurl's Life said...

cik tom lmbt bc plk n3 ni..tp xpe la wish happy deepavali jgk kat lea..hehe...

1 lagi slmt hari raya haji ye ;)