Thursday, November 4, 2010

pancake o pancake



aku nak buat macam ni...




tapi jadi macam ni pula, kenapakah? hoho....

sila abaikan 'pinggan' nya...hahaha...biasalah kehidupan di hostel, xde pinggan yang cun terpaksa guna penutup tuperware untuk dijadikan pinggan..hahaha...

owh, aku teringin nak buat dan makan pancake yang teratas tu. Nampak sangat best. Ni sume gara-gara penangan citer Boys Over Flowers, aku tengok pelakon die buat pancake dan nampak sangat sedap. Ala, citer korea selalu tayang makanan yang nampak best. Kadang-kadang tengok diorg makan mee Ramen pun, aku terliur dan akhirnya aku akan buat maggi..haha..cara diorg makan nampak sangat berselera walaupun padahal hanyalah mee segera..

berbalik kepada pancake yang tak mejadi tu, tu sume gara-gara tak cukup bahan. Walaupun tak menjadi tapi still berjaya dihabiskan oleh 5 orang gadis.



12 comments:

cj'alhafiz said...

First!!!
hahaha.......lempeng ko klaka...
tapi nmpak cm sedap..haha. biasalah kalo perut tgh lapar...smua sedap..

lea said...

tahniah2..haha

sori x sempat nak kasi jiran bilik atas...haha

miss keroppi said...

haha:) ala..lenkali wat tebal ckit, then bia la lama ckit atas dapur tu bia warna kecoklat-coklatan..haha:)

lea said...

owh eh...hahaha...

nanti try laen ar...hik3

MiR said...

macam roti tisu r..kalah mamak tosai r..

lea said...

mamak tosai kat PJ tu ker??

aku xpernah makan pun...

FurBall said...

haha..penkek mahal jadi lempeng plak dah..meh3 buat tuk aku skali lea.

lea said...

boleh2...
meh2 dtg bilik aku :P

Liquid said...

incek liquid pon nak jugak... heh

lea said...

boleh3...tapi bayar ar:P

Tomato Gurl's Life said...

comel la lempeng ni..
ok pe..kalo cik tom lg xreti..hahaha...
nak sikit boleh?? ;)

lea said...

dah habis la cik tom :P