Tuesday, December 14, 2010

I Miss You.


" I Miss You"

Hish..MMS dari die ni lagi. Cantik. Ade gambar teddy bear gerak-gerak. Tapi rimasnya aku. Semalam dah bagi MMS- I Like You. Hari ni MMS-I Miss You. Walaupun MMS tu cantik, tapi aku sangat rimas. Tak faham bahasa ke aku memang tak suka ko. Dah-dah la tu hantar MMS ke SMS, aku tak suka, tak suka la. Aish.....

Sejak akhir ni, aku tak faham kenapa die suka sangat nak bagi msg kat phone aku. Mungkin sebab aku dh jarang topup kot. Tu yang die hampir setiap hari nak hantar msg kat aku.

Dulu selalu bagi SMS lucah-lucah & panas-panas, tapi sekarang SMS jiwangan dan pujuk rayu supaya aku topup. Ah lantak aku la nak topup ke taknak. Aku ade hak.










alahai Maxis & Hotlink...hentikan SMS anda ke nombor aku. Dah penuh inbox aku dengan msg2 anda...huhu.


tapi MMS-I Like You & I Miss You tu cumel jugak, boleh aku forward kat orang lain pasni. hihi. sapa mahu? sapa mahu? :P


16 comments:

AnNe said...

ak pn slalu dapat mms i miss u dgn i love you...
kdang2 asyik dapat mms yg sma je...
patutnya, bg la mmg yg blainan kan??
hehehe...

lea said...

owh..aku selalu dpt msg yg berbeza. aku lagi spesel dr ko la nampaknya :P

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

ada orang maxis minat kat yu la tu

hahhahahha

lea said...

CEO Maxis kah?

owh i like..haha

Cik Tom said...

hahhaa..cik tom nak...ker lea ade secret admirer yg keje mxs kot..hehe

yup..cik tom mmg org ganu kiter ;)
tok esah n iqbalhakimi ade plan nk buat gathering blogger ganu..nak join??hehe..

lea said...

boleh2...best jugak kalo bleh join..inform2 la ye cik t0m

Nudinsenin said...

Agak suspen,tapi celcom mmg baik hati,dier asyik anta msg cakap nak bg adiah kat aku..hahhha..baik kan?

lea said...

owh eh? celcom pun selalu msg aku gak, nak kasi ganjaran gak
tapi kena topup dulu..sgt tak ikhlas kan kan?

Liquid said...

incek liquid pon slalu dpt...

awek maxis bg kot lalalalaal~

+ aisyah + said...

sy nak! :P

lea said...

incek liquid: betul ke awek?

aisyah: bak nombor phone..hehe

E.d.Y said...

haha..ingatkan siapa td

'aishah (◕‿◕✿) said...

uhh suspen weh suspen! baru je aku nk bergosip dgn rakan2 biomed.. ha3

lea said...

edy: ingatkan sapa? :P

lea said...

aishah: ko ni memang kaki g0sip betul la...haha

PinQib said...

nak nak.
da la ada bunyi kan>>
emm.. tp im a celcom userr
loyal one
haha

Gaduh MANJA! | How much do u LOVE me? | First Two Wheels Moment