Thursday, December 9, 2010

Kalo berpacaran


Tetibe aku suka pulak dengar lagu ni, mungkin agak ketinggalan tapi biar lah. Teringat kata-kata tunang kakak aku bila dengar lagu ni masa dalam keta 2-3 hari yang lepas.

Tunang kakak aku: haaa...lea dengar lagu ni. kite dah tak perlu kan?
(sambil jeling ke arah akak aku)

hahaha..hampeh je..mentang-mentang dah nak kawen minggu depan.

Boleh pandang-pandang
Jangan pegang-pegang
Duduk renggang-renggang
Bertambah sayang

Biar malu-malu
Biar segan-segan
Kerna malu itu
Perisai orang beriman

haaa...dengar tu kamu-kamu yang sedang berpacaran...aku takpe. Aku terkecuali..


p/s: aku ngah pelik ni, kenapa aku xleh nak tukar kaler font kat post aku ni...tension betul. penat aku godek-godek html, tapi still taktahu puncanya. ade sapa leh bantu?

12 comments:

Robot | Sakti said...

musim orang kawen.

:)

Post Terbaru Handphone Punya Cerita

kerangRebus said...

bagus senikata tu..xleh pegang2 ye..uhuu..noty2 :p

lea said...

robot: betul2...

kerangBUSUK: xleh pegang, boleh pandang..hehe

Eazy Izzuddin said...

haha
layans ja
xD

Pinky Pixie said...

mula2 yt x suke lagu ni. mcm ntah pape. haha

da bnyk kali dengar, best plak. ngeh2

Cik Tom said...

cik tom pun suka dgr lagu ni..1st time dgr bunyi sore laki tue cam nyampah je..hehe..

tahniah kat kakak lea yg nak kahwin next week..lea bl plk??hehe ;P

nurayunni said...

nak kawen cpt...mcm best je....

lea said...

pinky: betul2 dgr lama2 baru rasa best!

cik tom: cik lea lambat lagi. tgu cik tom dulu..hehe

nurayunni: memang best tp byk tanggungjawab la kan..

Liquid said...

incek liquid pon terkecuali kan lalalalala~

budak kampung said...

boleh pandang2 huhuhu

'aishah (◕‿◕✿) said...

hahah, aku pun mcm baru taw lgu.. suka! :p

lea said...

incik liquid: eh eh incek liquid termasuk la :P

y: pandang je yer

aishah: best kan...ehehe