Monday, January 10, 2011

3 in 1 seperti MILO....

Yeah...akhirnya siap jugak asignment dr Affizal. Hampir sakit otak dan juling mata aku mencari, menilik-nilik journal yang sesuai. Seyes, bila dah siap neh rasa sangat sangat lega dan tenteram. tapi aku taktahu la ikut kehendak die atau tak, aku dah malas nak fikir, janji cukup 2,678 words review aku tue. hahaha.

"Security guards: involvement in bullying, aggression (verbal and physical), crime, violence and mental health problems. Mystery or reality?"

dengar tajuk macam menarik kan? tapi nak mencari 6 journal related to dis topic memang sangat susah. coz memang xbyk orang yang rajin nak buat research pasal security guards. kalo pasal prison guards ade la jugak, tapi dr Affizal xnak ler pulak. nak security guards jugak! sebagai student terpaksa la ikut. kadang-kadang bila fed-up cari-cari journal tak jumpe. terasa nak buat research sendiri jerk. nak interbiu sendiri jer pak guard, mak guard kat sini. tapi nasib baek aku tak serajin itu...haha.

okeyh, asignment dr Affizal dah siap, next--> asignment dr Fahmi dan research proposal menanti.....


****************************************************

Petang tadi, ade someone tegur aku....

"pasni takyah pakai baju pink lagi eh, pakai baju kaler len pulak...."

hangin jugak bile dapat msg tue...suka hati aku la nak pakai baju kaler apa, kaler merah ker, kuning ker, rainbow ker. baju aku kan...

but then...lepas dengar penjelasan dr die...okeyh! saya terima teguran kamu...thanks coz menegur dengan cara berhikmah...hehehe...

apa reason die? takperlu tahu la....tapi kalo nak tahu jugak...bleh tanya aku depan-depan or just send emai to me....haha


**********************************************************


Hari neh besday kawan baik aku. Aku ade hantar mesej wish besday tapi...................


tiada balasan.



Ye...aku sangat sangat tunggu msg balas dr die.




Hurmmmm...adakah die masih marah aku eh?



kepada beliau...


Sori for what i've done. pliz jangan senyap jerk, kamu buat saya makin serba salah........................huhu.

kita still kawan kan?



17 comments:

Quzie Fathihah said...

esok ak tnya kat kelas, xpn gt ko je...huhu...nak taw la sape yg msg tu...

Encik Tikus said...

2000++ words ? gila laaa o.O

MiR said...

mmg la dia marah lagi kot...
cian dia.. :P

lea said...

quzie: haha. semangat!

lea said...

incek tikus: ye...memang sgt gile...haha

lea said...

mir: huhu.

tkah said...

wah..k.lea dah syap dah...bgus2x....tjuk dah same...cume last soklan je dr affizal tkar....stuju sgt ngan statemnt ats tue...yg pntg lbh 2500 tp kurng dr 3000 word kan....

lea said...

statement mane eh??byk sgt statementnya....haha...

korg kena soklan apa?

Din_diet said...

eh.mana milo?

aku like cerita no.3.haha..

tkah said...

first statement.....tjuk dpan same..cume kena relatekan dgn work performance

Puan Capa said...

akak baca tajuk assgnment pon dah naik juling mata.haha

Eazy Izzuddin said...

1st...giler ah, banyak words tuu...
huk2

2nd suka hati anda lah kan nak pakai baju kaler ape
hehe

3rd Happy birthday....xD x de kedit kot

lea said...

din: mila dh abes :p

haha....cepat bls msg aku.!

tkah: oooo....td die ade ckp sal tu....he

lea said...

kak capa: baru bace tajuk eh kak. kalo nak review, mahu rabun plak. haha

eazy: 1st: memang sgt byk.

2nd: sy setuju!

3rd: rasanya tak..huhu

Din_diet said...

la..jgn sorok milo..dh la minyak masak dah x cukup skg.nnt milo lak abes.haha

lea said...

bukan sorok. tapi dh abes diminum :P

justin_lover^^ said...

1--asalkan siap n anta. drpd xanta..
dh dpt kosong mrkh,hehe^^

2--ermm..kalo ak,ak xkan dgr ckp org
tu..melainkan dia suami ak,haha^^

3--give kwn baik ko tu..sedikit masa
n ruang kot,lama2 dia ngertilah
0_o