Sunday, January 23, 2011

Aku bukan manja ok!

"Jangan manjakan diri sangat, sehari demam dah jumpe doktor. Awak patutnya kena lawan"
pesan pembantu doktor.

uish...ingat aku suka sangat ke nak jupe doktor bile demam. Hari ni je kot tetibe aku rajin nak g klinik. Kalo tak, tunggu bile dah teruk dan dipaksa baru aku pergi. Tak caya, g tanya mak aku kat umah.

Tapi salah ke kalo aku nak mitak ubat? as doctor...rawat jela kan. Bak kata orang, lebih baik mencegah dari merawat....

Ekceli, aku rajin sangat pergi klinik hari ni c0z aku takut makin melarat. Minggu neh dahlah minggu kritikal. Selasa ni ada test Forensik Perubatan. Dan aku tak habis study lagi, baru start semalam kowt! Kalo malam ni makin teruk, macam mana aku nak habeskan study?

Then khamis neh kena present Research Proposal pulak. Haa...kalo aku takde suara khamis neh cmne? Sapa nak present??

Cepat doakan aku moga cepat sembuh, dan dapat jawab test dengan lancar lusa. Dan dapat present research proposal dengan jayanya khamis neh. Paksaan ni ye! hehe





p/s:hari ni first time ponteng lab untuk sem neh. Tak larat nak pergi, dan ni pun baru bangun tidur lepas telan 2 bijk ubat. Sori ye Dr. PTJ!

15 comments:

unanswerable sunset said...

lea...semoga cepat sembuh n gd luck utk presentation nnt!! XD

yad_element said...

kesian... okeh.. itu je..

hanisah said...

all the best korang!
smoga cepat sehat..

lea said...

unaswerable: thanks! sapa ye. cm kenal..hehe

yad: next wish???

lea said...

nisah: thanks! hehe. cuak neh..


unaswerable = ecah kan? haha. got it!

E.d.Y said...

good luck yer..semoga cepat sembuh

hanisah said...

haha..baru je nk ckp cik sunset tu ecah.. :P

lea said...

edy: thanks!

nisah: hahaha...aku dpt identify dulu..:P

Puan Capa said...

dik!get well soon!!!!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

dik..semoga cepat sembuh k....

tak mo nakal2 yer....

(^^,)

Heidi Shafiq said...

get well soon beb.. :)

Liquid said...

get well soon ea. dlu incek liquid kalo rase nk demam jek trus bersenam n berpeluh baru demam tu takut pastu baik sndri ehehehehe

Eazy Izzuddin said...

cepat sembuh ea
xD

Encik Tikus said...

demam penghapus dose. so ang banyak buat dosa kot. kahkah xD

lea said...

alhamdulillah la dh hapus kan..
ko dah? :P