Tuesday, January 25, 2011

berapa eh harga keta sorong skang?

Dengan ni ai nak memaklumkan ai dah hampir sehat, cuma still selsema dan batuk. Harap-harap hilanglah sebelum lusa. Supaya xde la tercunggap-cungap present research proposal nanti gara-gara tak cukup nafas...fuhhh..

Terimas lah ye kepada kawan-kawan yang amek berat pasal ai especially dak kosmate aku n rakan blogger...nak listkan ker? takyah la ek..kalo list nanti x cukup satu page pulak. Haha..padahal pemalas! ok abaikan.

Tapi dalam banyak-banyak yang care pasal aku, ade sorg ni sangat sangat la amek berat, bukan die saja, malah dengan balak die sekali taw..

"lea, balak ai ckp ko demam, betul ker?

"a'ah...tapi xdelah teruk sangat"

"owh..jaga kesihatan taw"

"baik!"

"balak ai suh ko makan panadol banyak-banyak. Then nanti ko tidur, bukak lampu, tutup kipas. Pastu pakai sweater dan stokin. Biar berpeluh. Nanti cepat la sehat"

" Oooo..ok2..nanti aku wat"

" Ekceli aku gtaw ko ni, coz nak ko cepat sembuh supaya boleh ikut aku g cameron jumaat ni"

cehhhh!! hampeh je kawan aku ni kan. Ada udang disebalik maggi tomyam rupanya..Haha!

Pape pun terima kasih la kat member aku ni, alhamdulillah aku dh sembuh sikit lepas follow nasihat die...tapi malangnya, aku takleh follow jugak die ke cameron jumaat ni. SOri ye...ai ada date lain jumaat ni...ngeh3

kepada yang ambil berat pasal aku...ade present utk korang......

-
-
-
-
-
-
-

jeng!!!


Keta Honda Civic 2011, latest design ni. suka tak? suka tak?

tapi maap la ye. Hanya mampu kasi sofcopy jer, nak bagi real-real, tak mampu la ai. Nak beli keta sorong sebijik pun tak mampu apatah lagi nak beli keta honda civic berbijik-bijik...






Teringat zaman H1Ni dulu, kalo selsema je kena pakai mende ni, tapi sekrang malas la nak pakai. Makin sesak nafas nanti.

20 comments:

:: noremy anak rahmat :: said...

follow & BW..

kalo free meh la jenguk belog ai..

salam kenal !! (^___^)

MiR said...

nak mitsubishi lancer...bleh?

lea said...

beli sendirik :P

Puan Capa said...

lea...akak nak 10 bijik keta tu

mr.syazwan said...

wah g cameron!

nak kirim ais krim strawberry!


=_=

Novelgurl said...

Assalamualaikum

Semoga sembuh cepat ^^
aip ! tajuk pelik ..hahha

..hizamirahim.. said...

haha.
softcopy pon jadi la.
XD
hardcopy takde ke?
gi print skrg.
:P

Robot | Sakti said...

alhamdulillah dah sembuh

:)

gua study kat ump.
hehe

lea said...

kak capa: save gambor keta tu 8x :P

wan: x jadi la g cameron tu

lea said...

novelgurl: tak masuk eh??
haha

lea said...

hizami: ink printer abeh! XD

robot: Owh ump selalu ade krisis air rupanya...

E.d.Y said...

alhamdulillah..dah sembuh

hanisah said...

lea dh sehat, nisah lak yg saket ari ni.. T_T
td lam lab cam almost collapse kot. naseb baek pastu ok sket. haih.

lea said...

ni mesti kes takcukup makan or takcukup tidur..

g makan byk2 n dapatkan rehatkan yg secukupnya :)

EIPUL said...

cantek la honda civic tu!
kalo singgit aku beli ar, haha



semoga ko sehat cepat, *ke da sehat?
kompius

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

time kasih jer la...
susah2 jer kasi sebijik kete kat kak gebu....

tp roadtax tolong bayar eh tiap2 tahun yer...hehehhe

(^^,)

lea said...

eipul: ko igt keta mainan singgit? haha
aku dh sehat la :)

cik yanie: mak aih..sapa yg pakai ni :P

bighagenjo said...

nice blog.

echah mashuri said...

cehh...siap bagi softcopy jekk kannn....tak kire.pos gak keta tuh kt ak skrg.eheh

justin_lover^^ said...

haha...sapalah yg bergmbr ngan ko tu erkk??