Thursday, January 20, 2011

Diam diam Jatuh Cinta




tetibe jatuh cinta pulak dengan lagu 'Diam Diam Jatuh Cinta' nyanyian Ramlah Ram. Macam best jer liriknya, melodi nya quite funny la..hehe Mula-mula dengar kat radio macam kelakar. But then lepas tertengok youtube persembahan Heliza nyanyi lagu. Macam tertarik pulak nak donlod lagu ni.

Diam-diam.. berpandangan..
Mata bertentang mata..
Malu-malu.. aku malu..
Kau buat begitu..

Jeling-jeling.. kau menjeling
Senyumanmu menggoda..
Lama-lama.. dalam diam
Aku jatuh cinta..

Beginikah rasanya
Sakit asmara..
Siang malam gelisah..
Ingin bersama..
http://www.free-lyrics.org/22455-Ramlah-Ram.html

Ku tunggu, ku menanti
Kata cintamu..
Biar senang dihati
Ku disampingmu

Jangan-jangan kau berpura
Sembunyikan hatimu..
Bukan-bukan ku tak tahu
Debar didadamu..

Kita saling sama cinta
Tetapi malu-malu
Diam-diam jadi rindu
Rinduku padamu

Dulu malu tapi mahu
Kini baruku tahu
Diam-diam jatuh cinta
Bersama akhirnya


Teringat dulu time kat mpdrm, excited duk menghafal lagu ni coz ingatkan nak karok. Tapi last-last tiada dalam koleksi pun. kecewa kecewa kecewa.

13 comments:

sharamli said...

ehem!

lea said...

express dan pantas betul sha...haha

..hizamirahim.. said...

ewah.
upload la video satu!
haha.
XD

lea said...

carik sendiri kat youtube..haha.

youtube kat sini ke block...T_T

~kuyam~ said...

lagu lama mmg best,masuk je dgn jiwa.hehe

susu said...

wa mmg suka nynyi lgu ni klu p karok, awesome

lea said...

wahhhh...nak dgr mu nyanyi suer...haha!

IxoR@ said...

jatuh cinta dgn siapa tu ?

ahaks...

;D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

suka lagu lama-lama ni... hehe

**jumaat ni bertolak ke kelantan =)

E.d.Y said...

ada apa2 ke?hehe

Puan Capa said...

dik!buat ringtone lagu ni dik!ayuhhhhhhh...dangdut jom!

Eazy Izzuddin said...

ehem2...
hehe..
jatuh cinta kah?

lea said...

kak Capa: HAHA! jom2...cm best!