Tuesday, January 4, 2011

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...takmampu nak berkata pape!

arghhhh...saat minit jam waktu ini aku rasa sangat sangat sangat geram, sakit hati, frust..sume la.....grrr..kalo ade patung belon aku rasa nak tumbuk-tumbuk je utk melepaskan rasa hati aku saat ini. kenapa?

tempat kejadian: makmal komputer, perpustakaan usm.

pukul 3.00 petang..

leka mencari journal-journal utk asignment Dr. Affizal. Kenapa berada di makmal komputer, bukan di bilik? sebab laptop aku masih kat kedai, masih mendapat rawatan rapi oleh mereka yang pakar. Pakar tu cakap mungkin dalam dua tiga hari dapat la balik laptop tu, harap-harap begitulah. Riso jugak kalo lambat sembuh coz banyak kerja tertangguh sejak takde laptop neh...korang, cepat doakan kesejahteraan my lappy..

Pagi td. Dr Affizal dah bagi tugasan pertama- buat review based on 6 journals dan tajuk gile baban susah kot. Dah hampir sejam lebih kat sini, brapa journal je kot aku jupe. Yang paling stress bila due date submit assignment ini adalah 11 januari 2010. Giloh. seminggu je tempoh masa. Kalo laptop aku sehat, aku tak kisah sangat sebab aku memang sangat sangat free minggu ni, tapi sekarang my lappy sakit. memang sangat sangat kisah...sob3 :(

disebabkan my lappy kat kedai la aku sekarang berada di sini dan sempat pulak menghapdate blog..haha. saja untuk melepaskan tension. Padahal aku dah nekad sebelum ini, tunggu dapat lappy balik baru nak hapdate blog. Tapi terasa nak luahkan perasaan sekarang jugak.....

bayangkan hampir sejam kat sana, ade la dua-tiga-empat-lima-enam-tujuh journal aku jumpe untuk assignemnt Dr. Affizal dan jugak untuk thesis. Sangat excited la kan coz berjaya jugak jupe journal.

then.....pukul 4+++. komputer aku ter-restart. Untuk pengetahuan korang, ni 1st time aku masuk bilik komputer kat perpustakaan. Biasalah bila dah ade laptop sendirik, buat apa nak lepak kat bilik komputer lagi kan. Kata kawanku, Fadh. sistem kat sini memang macam ni. komputer akan ter-restart sendiri setiap satu jam. argh...dan segala journal yang aku penat-penat cari tadi..,hilang begitu saja. geram dowh. buang masa satu jam aku kat sini coz terpaksa carik balik.!!!!. kalo taw cmni baik aku pergi Makmal komputer ppsk jerk. huhu.

sekarang mood nak cari-balik journal hilang dah. tu sebab aku hapdate blog..........malasnya nak cari balik........ carikan utk aku bley?

12 comments:

sharamli said...

kesian dia...heee

eidabelladonna said...

kesian2..
laen kali save link tu dlm emel..
nnt balik klik je la..hehe.

chanz said...

haha entri emo. i like~

lea said...

eida: rasanya kalo save terus dlm pdrive lgi senang kot...hee

chanz: dislike!

Liquid said...

meh cni incek liquid carik meh meh eheh

lea said...

rajin2 nak suh belanja la tue kan kan?
dh taw dh :P

susu said...

OMG, klu ak mmg mensarut thp cipan je..sba eh beb

Umie said...

biasalah tu dugaan jd student..i used to be like that...;-)

piNky LuCiA said...

sepatutnya lepas cari simpan terus. huhu. sabar3.

lea said...

susu: sabar2..jgn mensarut...haha

umie: asam garam jadi pelajar tahun akhir..

lea said...

pinky: okeyh! pasnie kena beringat

♫namirah nameey♫ said...

kak lea...xtaw nak cari journal mcm mana..x jumpa pon..bg link 1..hehe