Saturday, February 26, 2011

The Best Header For Apezs

Salam.....
sekarang saya dalam mood yang agak baik
asignment baru jer siap
disebabkan baru je setel satu esemen
jadi aku rajin nak join contest sorang blogger ni
tak pernah jenguk pun blog die sebelum ni, baru start follow setelah berkenan nak join contest die
salam perkenalan ye incek Apezs :)

tajuk contest ni sama seperti tajuk entri kat atas takde beza sikit pun
walaupun sebutir huruf
syaratnya aku kena design satu header untuk beliau
hadiahnya? aku pun tatau..
tapi xpe..soal hadiah letak belakang

ok, ni header incek Apezs yang die guna sekarang


dan ini header yang baru siap buat tadi



simple je aku rasa, takde idea sangat nak wat header utk lelaki
jiwa lelaki kan berbeza dgn jiwa pompuan..hehe
tapi penat gak nak mencari sayap tu
Sayap halusinasi katakan..sukar untuk dilihat, apatah lagi nak mencari..haha
ditambah dengan internet yang bengong sangat sangat tension ok
tak banyak effect yang aku masukkan
just letak background galaxy yang dicilok dari google
then masukkan gambar incek Apezs
tambah info pasal blog die sikit - nama blog beliau, url dan kata2 yang aku copy dr header nya


syarat kedua, tulis ucapan mengenai keikhlasan buat header tu dan tak lebih 100 patah kata.

jadi, ucapan dari saya:

saya pemilik blog Perjalanan Hidupku mengumumkan bahawa sesungguhnya saya memang amat ikhlas membuat header untuk anda tapi pada masa yang sama berharap dapat hadiah misteri dari anda. Dah nama join contest, mestilah berharap dapat menang kan..hik3.
lagipun, aku memang suka join contest yang memerlukan aku bermain dengan adobe photoshop. boleh menajamkan lagi skill aku.

(55 patah kata)



p/s: kalo ade contest pasal gambar, jangan lupa tagged and inform ai taw...

17 comments:

Fatin Sakura said...

tabik spring kat lea..!
cantik..i hope u win..really like what u did!

lea said...

thanks cik sakura!
like ur comment!
haha

echah mashuri said...

pehh.cantikkk:))
gud luck sis

mr.syazwan said...

ermmm not bad

pandai ye..

leh wat tuk wan sekali

hehehee

lea said...

chah: thanks!

wan: hahahaha....kalo wan punyer kena bayar :P

Robot | Sakti said...

nice..

good luck lea :)

putra87­™ said...

leh r wat utk abg gk kn?? hahaha...

EIPUL said...

cantik,
semoga ko menang, hehe

lea said...

eipul+ incek robot: thanks!!!


abg kry: ala...abg lagi kreatip dr lea kot

cik ciput said...

contest ke ni lea?

Raji berkata said...

woahhh lawa lah gak ;D
aah kalau perempuan punya buat comel2 ker tak comel pun xkisah
lelaki kalau header comel2 lain mcm plak =.="

lea said...

cik ciput: yup2...hari due date nya..hehe

raji: hahaha..betul2...kalo gurl kena comel2..kalo lelaki kena wat macho cikit

apezs shah said...

salam

thanks kerana menyertai contest apezs k... ;)

Nafardz said...

dear.. cantik..aku nak request kat ko wat kad kawen aku bleh? hehe.. tapi ko leave kn space tarikh la. biar aku letak tarikh sendiri.. hehee

lea said...

bole jer....but kena bagi masa yang lama...
coz bukan senang nak design kad kawen
kena cari mood nak kawen dulu..haha

Nafardz said...

ok.. ko create now la.. aku bg mase 2 taon.. ahahaa..
aku nk banner tunang erk..
tunang, aku bg ko mase staon.. hehee

Puan Capa said...

tlg wat header utk akak secara percuma..haha