Tuesday, February 15, 2011

Hari ni CUTI, tapi saya nak STUDY! RAJIN tak saya?


Semalam sebelum kelas abes, Dr Wan tanya kitrg..

"Esok cuti, nak buat apa?"

dengan serentak kami menjawab

"STUDY!"

"Study?" *uhuk3*
pura-pura batuk.

Sampai hati Dr Wan tak nak percaya kami nak study cuti Maulidur Rasul ni.

Korang korang?

percaya tak kalo aku cakap, aku nak study jer sepanjang cuti hari ni.

plizzz la percaya!

Apa ingat aku malas sangat ke?

aku kan dh final year, so kena menjadi sangat sangat rajin.

kena tunjuk contoh teladan yg baik kepada junior-junior

******

Ok, ekceli aku takdelah rajin sangat pun

walaupun dh 4th year, masih ade penyakit malas lagi

malah makin makin bertambah kot

Tapi hari ni special case, aku harus menjadi RAJIN

sebab

sebab

sebab

LUSA ade test or CA

Dr. PTJ memang tak kasi can langsung kat kami nak berehat, bersenang lenang cuti hari ni

T____________T

Study! study! study! study! ZZzzzzzzzzzzzz !


Kepada mereka yang beragama ISLAM

Selamat Menyambut Maulidur Rasul

Banyakkan selawat ke atas Nabi Junjungan Muhammad saw









j0m teman saya study hari ni :)

16 comments:

Umie said...

salam maulidur rasul lia... Assolattuwassalam...;-)

btw, gambare ne... benkyou!! benkyou!!! hehehe

lea said...

wow!

ucapan dr jepun neh!

arigato! arigato!

:)

Mohd Nasri Md. Nasir said...

dh agk dh..rajin sbb ade test..
bese la tu..hahahaha
ok2..ikhlas rajin..hehe

lea said...

yeah! ikhlaskan diri..hehehe

mr.syazwan said...

bukan setakat DR WAN je x percaya

MR.WAN pun x percaya

hahaha

HEROICzero said...

study elok2, gud luck!

*Salam ya Rasulullah saw.

lea said...

wan: nak jugak~ haha!

hero: Thanks!!! salam Maulidur Rasul jugak :)

Robot | Sakti said...

selamat menyambut maulidur rasul

selamat study

selamat berjaya dalam test.

hehehehe

:)

Sharinginfoz said...

belajar jangan tak belajar, saya pula ada kelas

lea said...

ade kelas?
lagi kesian kot...

hehe

EIPUL said...

sama la aku pun ada exam rabu khamis ni
adoi

lea said...

ko lagi malang dr aku..hehe

pape pun..all da best!!

:)

E.d.Y said...

salam maulidur rasul...:)

study rajin2 yer..jgn main internet je...hehe

KELI OH KELI said...

Rajin2 selalu study ya...semoga berjaya dunia dan akhirat.

Salam ukhwah..


DINGIN SALJI SI IKAN KELI"

echah mashuri said...

dahh.daahhh main blogg.pegi stadi cepat.:p

Puan Capa said...

kalo akak..mesti akak jawab..TIDUR!haha