Wednesday, February 9, 2011

Seyes aku tak reti nak pujuk!

"maj0k ar camni"

biarpun aku cakap cenggitu, biasanya aku tak bermaksudkan pun.

Entah lah aku bukan jenis yang mudah merajuk.

Majok-maj0k manja reti lah. hua3.

kalo merajuk pun, esok atau selepas bangun tidur,

aku pasti akan lupa segalanya.

bukan sebab aku ade penyakit Amnesia atau nyanyuk

Cuma malas lah nak amek hati lama-lama

simpan lama-lama, makin sakit hati adalah.

betul tak? betul tak?

-
-
-
-
-
-
-

disebabkan aku bukan jenis yang mudak merajuk

jadi aku bukan seorang pemujuk yang bagus!

okeyh! saya akuinya sangat sangat!

so, pliz jangan sesekali merajuk dengan saya

sebab saya memang tak pandai nak memujuk orang.

Kalo memujuk untuk membeli barang jualan, haaa...yang tu aku pandai!

hehe.

***********************



U, u majok dengan ai ker?
ala pandang la sini...tengok muka ai, tentu u tak majok dah.

yuck! bukan korang je boleh muntah. aku pun! hehe


p/s: Aku tulih entri bukan sedang nak memujuk orang. Sila jangan salah faham okeyh! Eh tapi ok jugak kan pasni kalo ade orang merajuk, aku pujuk melalui tulis entri kat blog. Mesti die dah tak marah aku kan. Idea yang bernas tak? Okeyh, dah tahu dah cara nak pujuk orang. hak3


23 comments:

fatiehah asmui said...

setuju....

sbb natural kite tdo je boleh lupa merajuk2 ni, aku pon sgt la teruk jugak dlm memujuk sape2

hehehehehehehe..cuma biasa org kate, perempuan hebat memujuk..kite ni kategori lain dah~

lea said...

yup. kite katogeri gadis luar biasa.
haha!

Robot | Sakti said...

gua suka merajuk..







leh lah pujuk eh.

hue hue hue

lea said...

ish. macam pompuan je suka majok2 :P

Faid Azman said...

hahaha,,, bisenye memg cm tu... bila merajuk... suke d pujuk... tp bila org lain merajuk.... mati kutu nk pujuk cm ne...

mr.syazwan said...

alo2 tomeynyee


kamu merajuk



serupa mcm x merajuk je


hahaha

aLieF si Muncung ManiS said...

kalau alief,alief tak mudah merajuk..susah sgt nak merajuk..tapi,,alief jenis pandai pujukk....hehehehe...

lea said...

faid & alief: lelaki harus pandai pujuk org..haha

wan: Haha!

redza said...

pujuk melalui blog ok gak tu...tpi klu dia majuk smpai blog pon xnak masuk jenguk camne yer huhuhu

Puan Capa said...

nak majuk la..nak tgk lea pujuk ke tak

lea said...

redza: a'ah kan..betul jugak eh. abes cmne nak wat lak eh


kak capa: Haha. nak majok2 mesti ade sebab munasabah dulu :P

MiR said...

aku ngah majuk ni..
cpt la pujuk~
haha..

lea said...

suh je mr admin ko pujuk :P

Liquid said...

incek liquid kadang2 suke majok saje2...


sbb besh bile kene pujuk tuh ehehehehe

lea said...

tu gedik namanya..ngeh3 :P

Quzie Fathihah said...

ak pndai pujuk!!
nak try??
majok la nga aku....
hahahaha

lea said...

wahh....offer yg menarik neh! haha.

okeyh! aku merajuk skrg..

mie said...

gue xpandai memujuk..
kalo sape merajuk memang dibiarkan..
eheheee

makdara TERdiva said...

tak suka lelaki merajuk..buruk!

tp kalau MDT yg merajuk takpe..haha!

echah mashuri said...

ecah tgk majuk nih!cepat pujuk..;p

EIPUL said...

haha
aku suka merajuk
tapi tadek orang pun nak pujuk, boleh? kekekeke

main2 je ea, tak rock ar suka merajuk ni
=p

Miecyber said...

Tak jadilah merajuk....

Apa itu Skim Cepat Kaya ?

Umie said...

buat taktau je ngan org yg merajuk tu..nnt lama2 dia pujuk hati dia sendiri...keke