Tuesday, March 22, 2011

Jangan Pernah Berubah

Sejak akhir ni, aku selalu dengar lagu ni di mana-mana
di kedai makan, dalam kereta, dalam bilik
setiap kali bukak radio mesti lagu ni pasti kuar
rasanya lagu ni dah lama, tapi baru sekarang nak naik kot
sebab dj selalu pasang

aku start dengar lagu ni tahun lepas
tu pun coz rumate aku suka dulu dan promote kat aku
liriknya sama cam hidupnya, katanya
well, j0m tengok liriknya.


jangan pernah berubah-st12

Biarkan waktu teruslah berputar
Mencintai kamu penuh rasa sabar
Meski sakit hati ini kau tinggalkan
Ku ikhlas ‘tuk bertahan

Cintaku padamu begitu besar
Namun kau tak pernah bisa merasakan
Malah kini kau ucapkan selamat tinggal
Membuat keresahan

Reff:[*]
Meninggalkanku tanpa perasaan
Hingga ku jatuhkan airmata
Kekecewaan ku sungguh tak berarah
Biarkan ku harus bertahan

[**]
Jangan pernah kau coba untuk berubah
Tak relakan yang indah hilanglah sudah
Jangan pernah kau coba untuk berubah
Tak relakan yang indah hilanglah sudah

Back to Reff:[*] , [**]

Jangan pernah kau coba untuk berubah
Ku relakan yang indah dalam hatinya


ekceli aku pun suka lagu neh
tapi bila acap kali dengar, rasa sedih pulak
huhu.


12 comments:

eidabelladonna said...

nape k.lea tiba2 suka lagu ni?
ade pape ke? hohoho

lea said...

memang dah start suka sejak dayah duk pasang lagu ni berulang-ulang kali dulu..haha

Liquid said...

ala, incek liquid nk berubah jadi kurus ni tp cik lea kata jgn penah brubah cmne cmne cmne..??

HEROICzero said...

heh. lagu ni best kot! =)

lea said...

incek liquid: jgn berubah! jangan berubah! ahaks!

hero: best2

Puan Capa said...

menjiwang nampak

mr.syazwan said...

kalau sedih xmau la dgr lg..

nnt anda x

F
U
U
U
Y
O
O
O

huhu

mykhalis said...

khalis tak taupun lagu nie..huwaa.. ada vklip tak?

hottest entry di blog khalis :
Filem Titanic 3D james camaroon mungkin dibuat sempena ulangtahun kejadian itu

Bentuk speaker yang cool dan menarik

Transformers real di China

Eazy Izzuddin said...

oh x penah dgr lagi lagu ni...
huk3

aLieF si Muncung ManiS said...

lea tiba2 jiwang...dah jatuh cinta dgn someone ke??hehe

KELI OH KELI said...

tacing kot lirik lagu ni....")sob sob sob...
BON VOYAGE!BERLAYAR JAUH DENGAN SAMPAN IKAN KELI

Raji berkata said...

biar badan sahaja yg berubah
yg lain kekalkan kalau elok ;D