Friday, March 4, 2011

Just Call Me Lea

Tadi aku pergi kelas memandu kereta

Dah final year, baru nak amek lessen ek

Argh...lantak lah, janji aku amek

Cepat atau lambat belakang kira kan kan?


Then tadi masa belajar memandu tu,

Cikgu memandu tu asyik duk panggil aku NUR

“Nur, bawak slow”

“Nur, ikut apa cikgu cakap ye”


Oh No!! Geli geliman dowh

Dah la suara die romantik, perlahan + lembut je nadanya

Ishh..tak pernah-pernah orang panggil aku Nur

Nasib baik aku boleh focus memandu tadi

Kalo tak, mahu je aku suh cikgu tu tukar panggil aku Lea jer


Aku rasa panggilan Nur tu utk gadis yang sangat lembut, sopan

Dan rasanya aku cam tak sesuai jer..huhu

Eh, ekceli aku pun ade ciri-ciri tu jugak taw, cuma takde perkataan SANGAT kat depan

Biasa-biasa saja...


p/s: haaa..korang jangan nak panggil aku NUR pulak. geli, tak sanggup nak dengar.....


24 comments:

FurBall said...

nur..baek2 bawak kete tuh nur..abg takut nur..ahahaha..oit,,nak video..bila buli kasi??

margie gates said...

nur...beli la nasi lemak kt dm3 tu

liyana said...

hai nur..
jgn la marah2.. hehehhehhe
kita pun amik lesen kete waktu final year. :D

lea said...

furball: aku pass kat namey petang ni

mar: hahaha..nur diet ar :P

lea said...

liyana: tak marah pun, cume geli je..hehe
oh..kite geng!

Hafzan Sarah said...

macam aku..sarah tu sarah ni..euuWWW.
i'm rock okey.haha
btw,
aku blom lg amik lesen kete.
tahniah lea sebab dh amik, semoga lulus dgn jayanya k :)

entri terbaru: Beranak Sendiri arr

lea said...

sarah comel apa...hehe

hahaha..thanks!
excited lak nak bawak keta neh

Cekodok said...

nur.. jadi budak baik nur.. jangn nakal2.. ngeee

lea said...

hahahahaha.....baek cekodok!
lapar cekodok pisang le plak

kau kesah ke?? said...

nur itu kan cantek~ uhuhuhu...

sya hassan said...

naseb xterbabas kete tue an?? hak3

chanz said...

nur.....nur kasih...hahaahaa

lea said...

3K: cantek2..macam tua dia kan kan

sya hasan: hahaha..betul2

chanz: aku rasa sebab tu kot..
coz tadi aku pakai tudung cam nur kasih..haha

HEROICzero said...

nur... sopan sikit nur.. aissyy~

Edy Zaidi said...

hai nur..hehe

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

NUR....NUR...

xsuke gak kalo ade org panggil ksol Siti..cam baik plus ayu gitu cam datuk Siti..xsuka orang panggil Siti.

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

add lea dlm bloglist ksol..baru dapat update

Umie said...

akak pun lambat amik lesen..dah grad & dah keje baru amik lesen keta..hehe

echah mashuri said...

nur,jgn bwk laju2 ek.abang takuttt..huhuhuh.;p

Liquid said...

Pasni bule la NUR drive abg liquid jalan2 ea NUR hahaha

lea said...

gedik!!! yg ni lagi geli geliman....gagagaga

aLieF si Muncung ManiS said...

nur??? ookay ape..maksud pun okay..nur,,semoga nur lulus ujian memandu tu..opss!! silap2..lea baru betul...haha

Raji berkata said...

Nur ak blogwalking sini ;D

Puan Capa said...

nur....nur....nur cahaya~hahaha