Friday, April 29, 2011

Dah habes belajar dah!


Jom jerit bersama-sama dengan aku nak?

Merdeka! Merdeka! Merdeka!

hoho

semalam merupakan last exam aku
dan ini bermakna, aku dah tamat belajar di usm neh
hepi! suka! gembira!

walaupun padahal, thesis tak present lagi
next week baru present
ahhh..pedulikan itu thesis
present je pun, tak payah nak sentuh notes sangat
tapi present pun, kalo kena hentam dengan lecturer, naya beb!

ahh..lantaklah, malas nak fikir
lagipun banyak masa lagi nak prepare
masa yang ade ni, kite meronggeng!
jom kawan jom!
hehe

****************************************

tadi lepas exam, aku buat la status kat fb, tak sangka la pulak dapat sambutan ramai
ekceli aku main-main je,
bukan serius pun
huhuhu


ni kalo mak sedara-pak sedara, sepupu, kakak-abg ipar aku bace
then report kat ayah aku
naya neh!

"ha...dah habes belajar tu, kerja la dulu, jangan nak kawen dulu!"

huhu..baik ayah!



p/s: ekceli, takdelah ayah aku cakap camtu, cuma aku rasa dh sampai masanya untuk aku membalas jasa keluarga pulak. Sebelum ni mereka bersusah payah hantar aku belajar tinggi-tinggi, so sekarang turn aku la pulak balas budi mereka..kan kan?



20 comments:

HEROICzero said...

congratz hey!

Alhamdulillah. =)

lea said...

thanks!

Wafiy Suzly said...

dah kukuh ekonomi baru pk sal kawin,hehe, goodluck result okeh??

Heidi Shafiq said...

hahaha.. tggu org masuk meminang.. klaka tul..

nub said...

wuhuu syok2. ceq setaon g..

p x syok oo zaman kerja.. rasanyalah...

Liquid said...

cpt2 la kawen ehehehe

Hafzan Sarah said...

kawen nt jgn lupa jemput..har3

budak kampung said...

hehehe...untong r dah abes belajar...y spm je huhu

lea said...

spm pun, dh ade bisnes
ok what

Rozami said...

bagus lah tu

hydrogenbond said...

waa...kak lea..bes nyer dah abis blaja....dr tadika sampai la u..dh complete dah.....tahniah yek...doakan utk junior2 plak yek..=)

azeeza ex-kmj 08/09..=)

lea said...

owh my junior..
berjaya jugak jejaki akak ye..hehe

ok2..gud luck buat kamu jugak!

:)

sharamli said...

kite dah present thesis..lega~~

ha3

kau kesah ke?? said...

Tahniah! alhamdulillah..

bighagenjo said...

hehe, mula mula memang rasa best tau.. lama sikit je lagi.. dah tak best.. tengoklahhh~ hee.

mykhalis said...

hahha..status berani mati jerk kamu nie kan?

Mohd LukMan said...

nama aku pun ada

lea said...

eleh...hahaha

DuniakuAbstrak said...

selamat menempuhi realiti hidup yang penuh onak duri lepas ni..keh3

Umie said...

congrats lea...semoga lepas nie dapat keje kat tempat yg best & mendamaikan minda...hehehe