Monday, April 18, 2011

exam tak setel lagi, dah ade plan lain!


Petang ni aku exam
dan sekarang aku dah takde mood nak study
rehatkn otak kejap..ngeh3

exam tak setel lagi
tapi aku dah siapkan senarai tugasan untuk hari ini
arghh..banyak yang perlu di-setelkan pada hari ni


kata banyak, padahal 4 je pun..puithhh!

haip! haip! memang la 4 je,
tapi yang last tuh sangat men-tension-kan diri ok
bayangkan aku terpaksa buat balik result + discussion
hancur ranap, usaha aku selama ini

T___T

tapi takpe, kira ok la
at least aku sedar kesilapan aku before hantar draft
kalo tak mesti dapat markah rendah kan kan?

owh ye, aku terpaksa kira balik baki duit kelas
duit lebih kena pulangkan
dah tak boleh di-forward-kan kepada sem depan
sebab dah tak wujud sem depan =)

dan dengan ini jugak
jawatanku sebagai bendahari kelas akan dilucutkan serta merta
maap atas salah silapku sekiranya terkasar bahasa sepanjang kutip duit korang
sori deh

tapi kan, bagi yang x abes bayar duit kelas tu

bayar! bayar! bayar!

:P


ok, ok, sambung study!

chow!


20 comments:

tikahmodjaika said...

wit lebih tue ap kate forwardkan kat kitrunk...msti lg best kan....skitnye paper......good luck ye.....

lea said...

amboi3...walaupun kami senior yg baik
tapi kalo bab duit...hmmm..
wakakakaka...


thanks! good luck buat kamu jugak =)

Quzie Fathihah said...

cepat kira duet klas...ada lebih kasi la cpt2...huhu

lea said...

hahahaha...


BAIK!!

teddygirl49 said...

pengalaman ak masuk kelas pd suatu pg..."fatin..bayar duit kelas..rm10 ye.." ak belum duduk lg...ko da mntak duit..mmg terbaek r ko jd bendahari... ;P

kau kesah ke?? said...

eh sama lah aku pon nak exam dah ni. jawatan bendahari aku tak layak. sebab aku pemurah okeh. silap aribulan aku tolong bayar unutk satu kelas. boleh? GOOD LUCK~

lea said...

teddy: hahahahaha..ni puji ke apa? :P

kau kesah ker: gile pemurah ko..
cmtu apa kata ko sedekah sedikit kat aku

HEROICzero said...

buat sehabis baik. atleast nanti tak menyesal. =)

teddygirl49 said...

dlm memuji terselit perli...hahaa

Raji berkata said...

xpe2
bgus hidup merancang
hahaha

mykhalis said...

sudah lcut ke?hehe..yerla..bukan senang nak jaga duit nie

Wafiy Suzly said...

duit tu bole buat jamuan,hehe

K2r~90 said...

g
o
o
g

l
u
c
k

WAHIDA ALIAS said...

exam fever!!!btw gud luck!=))

mie said...

bagus la..
dah ada perancangan...
ehehehehee

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

exam...exam...
ksol tinggal klinikal satu ngan 2papar mcq yang ade 1000 soalan
pas exam suma mengurut tgn sebab penat menenyeh dan menembak..hehe

gud luck

mr.syazwan said...

paling x suka time sek dulu jd bendahari

tpi jd ketua suka

hahaha

anyways GUD LUCK for ur exam...

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

rindu pulak saat belajar cam dulu

man yusoef said...

lambat gak eh ko submit thesis...aku dulu, time camni dah sebok cari nak binding thesis,wat hard cover semua..terkinja-kinja gak la...

fiezah91 said...

hehe.. cpt siapkan thesis :)

apa pun, all the best yea.. hikssss..