Monday, June 6, 2011

Dulu aku malas belajar, bila dah rajin rupanya dah habis belajar

Hari ni result kuar, result untuk terakhir kalinya...huhu. Ntahlah, secara jujurnya agak sedih jugak tengok result kali ni..huuu. Tak seperti yang diharapkan..kecewa kecewa.

Tapi kalo nak dibandingkan dengan result sem-sem lepas, dis sem much better. Thanks GOD!

Dan yang paling penting, aku berjaya capai target PNGK yang aku nak
Syukur sangat sangat
Walaupun bukan dalam kelas pertama (>3.67) 
Tapi still ok la, sesuai la dengan usaha aku yang tak seberapa.. Huuu...

Btw, aku dapat A untuk subjek Research Project!
So, terima kasih kepada mereka yang banyak membantu aku sepanjang menyiapkan FYP ari tu
dan untuk subjek-subjek lain, ok la....

Terkadang menyesal jugak sebab tak belajar betul-betul dulu
Selalu main-main, selalu ponteng
Eh..ekceli bukan ponteng tapi ter-ponteng
Tu pun sebab ter-overslept, bukan suka-suka taw
Then, sebuk nak join aktiviti itu ini sampai terkadang ganggu study.
Huh!

Arghhh...dah dah..hentikan, benda dah lepas kan

Di kesempatan yang ada ni, aku nak ucapkan bebanyak terima kasih kepada mereka yang banyak membantu aku sepanjang belajar di usm

Especially Fadh, study partner aku semasa 3th year + 4th year
Hazirah yang selalu tolong daftar kursus untuk aku setiap sem
Rakan-rakan satu kos yang sudi kongsi ilmu bersama
Senior-senior yang baik hati – Aeleck, Jaidi, Zeri, Atok & Kak Pia
bagi tips nak jawab exam
Penat perah otak fikir balik soklan exam lepas, setelah dipaksa
Ahaaa...maaf menyusahkan kalian! Hehe
Pensyarah-pensyarah dan staff makmal

Dan tak lupa, penasihat akademik saya yang sangat sporting, Dr Nik Fakhuruddin
Thanks Dr.Nik untuk segala kata-kata nasihat dan dorongan  
Dan jugak kerna tolong saya men-setelkan pembetulan tesis ari tu
Jasa anda amat amatlah dihargai
Nanti ada masa dan dah bergaji, saya belanja Dr.Nik ye 
Ok! Silalah tuntutnya nanti..hehe


17 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

nama aku mana?
aku saport dalam diam

qasehraihan said...

waaa...pasni konvo..dapat banyak bunga..hehehe

MiR said...

nama aku???

Huhu cepat bawa pulut ayam kat dedi aku tuh..hoho

justin lover said...

eh...ak nk mntk ko blnja leh jgk ke?? hahaha^^

Mohd Nasri Md. Nasir said...

ni dh mcm acknowledgement dlm thesis je ni..hahaha

naji said...

Congrate

evagurl (podshop) said...

congratulation!

selamat melangkah ke alam pekerjaan :)

Nik said...

terharunya....kakakaka. Tak sabar nak makan nasi minyak Lea

HEROICzero said...

hey you, all the best in d future, insyaAllah.

=)

cik Lea said...

kapten: a'ah ek..sori2 lupa nak masukkan...kakaka

qaseh: nanti bg kat ai bunga jugak taw taw!

cik Lea said...

mir: ala..ko dlm katogeri kosmate la..hehe

hazirah: ko nak jugak eh? boleh3..nanti aku belanja ko mekdi..tapi tgu aku keje dulu la..ok babeh!

cik Lea said...

nas: lebih kurang ar..hahaha..

dr naji: thanks dr! :)

cik Lea said...

evagurl: berdebar2 nak keje neh..hehe

cik Lea said...

dr nik: eh eh terharunya dr sudi komen..hehe

tak habes2 nak makan nasi minyak orang..hehe
ok, akan dijemput kelak

cik Lea said...

hero: thanks hero!

teddygirl49 said...

lea....nama aku?? nama aku?? nk jugak ko belanja ak...huhuhuuu...

teddygirl49 said...

lea....nama aku?? nama aku?? nk jugak ko belanja ak...huhuhuuu...