Monday, July 25, 2011

Kembali pada yg asal

Aku dh tukar balik blog aku kepada rupa yang asal. huhu.
Mungkin sedikit comot, tapi lantaklah.
Ada masa nanti, aku mekap-mekap balik blog aku neh.

Ekceli ade sebab kenapa aku tukar balik ghupa blog aku neh.
Aku perasan sejak guna template baru tuh, ramai betul yg tersalah komen entri.
Yelah, ruang komen nya kat bahagian atas, susah la pembaca nak scroll atas balik untuk komen.
Lagi senang kalo ruang komen tu kat bawah kan kan

Maaf di atas kesulitan sebelum ini =,='

Aku pun sebenarnya suka kalo blogger letak ruang komen kat bawah entri dan gune pop-up window..
Kalo gune pop-up window, senang untuk aku usha entri sebelumnya sementara tunggu window untuk komen tu loading....

tapi apa-apa pun, komen tu nak letak kat bawah ke, kat atas ke, ke tepi ke
guna pop-up window ke embedded below post ke hape ke..
tu semua cita rasa masing-masing
aku tak halang pun
dan jangan riso walau kat mana pun ruang komen korang, aku akan komen jugak entri korang tuh =)



p/s: gambar neh macam xde kena mengena dengan entri pun...>.<


15 comments:

MissViVio said...

hehe...sgt bgus! :)

Bidadari Syurga said...

kita baru dtg nie... betul tu komen camni lbh mudah dari taruk atas...

tiefazatie said...

comel lg yg nie..hehe

Lea IsNaw! said...

ni template lama....
guna balik...hehe

misspurple said...

comey dah blog nih..x pyoh nk mkeup2 sgt..nnt berat..letihh nk tggu..huhu nsa pon suka komen utk pop-up window :)

HARITH ISKANDAR said...

mm mmg elok letak ruang komen kt bwh je.pd sy la :)

MiR said...

gud job!!

tak abes2 dgn bling2 :P

Lea IsNaw! said...

hahaha..bling2 wajib la ada... :)

tiefazatie said...

hee..g mkn chicken chop nt eh..=D

Edy Zaidi said...

betul tu..guna popup window la senang nak komen...xyah nak loading tunggu lama2 kalau xde popup window

missSenget said...

comel font ni..mau font mcm ni....camne??

mmg ada kt template eh?

Din_diet said...

eh.tak comot pun template ni.ok pe.

NuR 'aQiLaH said...

comot ke?

comel je ;)

Lea IsNaw! said...

ade kawan yg ckp comot...huhu

ha kawan..dgr tu
diorg ckp xcomot pun =P

bunga said...

hehehe...betul..kadang2 comet tu comel sayang..ehhe