Thursday, July 7, 2011

Saya bukan yang dulu lagi!


menukar url

menukar profile name

menukar background blog

buang gambar2 + widget yang tak penting

kenapa?

-
-
-



aku punya alasan tersendiri

aku mahu berubah

mahu memulakan hidup baru


***************************************

Hakikatnya, inilah keputusan paling sukar yang aku buat.
Aku tahu dengan menukar url, opkos bilangan reader akan berkurang.


T__T

tapi takpelah, mungkin ini yang terbaik untuk aku.





9 comments:

Kapten Atok said...

bukan dr akaun nuffnang dapat detect ko masuk blog diorang ke

apik pehe said...

takper2..mulakan yang baru

wanie said...

terkejut aku siapa lah iris ni :) ko ke liya? hehe smpai tukar url ni ha. msti ade sbb tersendiri ni. takpe, takpe. jom kita bangkit :) berubah ke bnd yg baik lagi tenang kan?


kalo ko nak luah prasaan, sign up lah twitter. aku lg aktif kt sana. jom2 luah kt sana! :) ni url twitter aku https://twitter.com/wanieisa

Iris said...

kapten: nasib ko gtaw
aku dh guna browser lain utk view diorg..hehe

wani: hahaha..tgk ar
malas la nak bukak twitter

hehe

missSenget said...

uiii...

kenapa ni??

isk..

moga semuanya baik2 je k..

Umie said...

lea...akak baru aje nak tanya lea kat FB nape takleh bukak blog lea... rupa2xnya dah pindah 'rumah' ye... takpela lea, maybe nie lagi baik utk kita.. akak dulu pun pikir byk kali utk buat blog baru... syg tu mmg syg ngan blog lama tapi tu le..rasa nak berubah tu mengatasi segalanya.. tu yg buat jugak blog baru dgn cita2x takmo buat entry show off & libatkan emosi orang lain (read:mengumpat) lagi dah..ehhehe

bighagenjo said...

eleh eleh, macam majuk jeh??

Edy Zaidi said...

berubah untuk diri sendiri, xperlu fikir sngt pasal org lain

Naji said...

I support whatever you feel right for you, lea.