Friday, August 19, 2011

Nak cari yang pandai masak lah

Cak!!!!


Terkejut ke tengok blog aku skrg? ahaaa....Seharian aku dok godek-godek html tu, dari pagi sampai petang. Tak makan. tak minum. *eh dah pose memang la tak makan, tak minum..hihi

Dan akhirnya siap aku mekapkan blog aku neh.Kepada yang tak suka pink tu terutama si hero farid tu, tahan-tahan jela biji mata tu yep :P

***********************************

Aku perasan kan sejak akhir-akhir ni si Zoey selalu ada dalam rancangan masak-masak. Dalam Periuk Hangus, Masak bersama selebriti & Masak bersama Chef Anis. Si Aaron Aziz takde pulak. Penat menunggu, kot-kot adalah keluar wajah dia di rancangan masak-masak. Tapi takde jugak. Ish...ko ni, dah orang tak jemput die, nak wat cmne..erk?

Ok, berbalik pada si Zoey tu, oh! Dia dah la hensem, pandai masak pulak. Cukup pakej neh. Tergoda ai taw. Aku neh mudah sikit nak tergoda dengan lelaki pandai masak neh. Chef Wan? Tua sangat taknaklah...hahaha


Kalo boleh nanti aku nak cari suami pandai masak.

Bukan bermakna aku tak pandai masak, sebab tu nak cari suami pandai masak. Aku reti la jugak masak. Cuma kalo ade suami pandai masak kan best. Kalo aku sakit, suami aku masakkan. Kalau aku sibuk, suami masakkan. Wahh...best weh. Macam ayah aku. Dulu, mak aku bersalin dan duduk hospital, ayah aku la masakkan untuk kitorang. Malah kalau hari raya pun, ayah aku la jadi chef. Mak aku kemas. Best kan, boleh bahagi-bahagikan tugas. Nanti aku nak macam tu jugak la...


ehem!



31 comments:

Tukang Karut said...

ooo... ok sangat ni... kalau rajin tolong buatkan blog aku sekali boleh?

Umedia Network said...

Wah!!! Blog yg sgt awesome. huhu. Usaha yg bagus. 5 thumb up for this blog. :)

Lea IsNaw! said...

makaseh! makaseh! :)

budakijaupendek said...

dh bertambah shantek blog die =D

Hans said...

moga berjumpa dngn lelaki pandai masak

Iffah Afeefah said...

nak laki yang pandai masak jugaklah=P

hehe rase nk request dudel je dr die

comel2...

Lia-De-Pinky-Leo said...

nak juga yang pandai masak.. hahhhaaa

GaRy™ said...

saya pandai masak.... ehem3... XP

Cik Bell said...

bahagianya hidup klu camnie.haha

Bella Bell said...

sama la.. suka juga lelaki yg pndai masak.. hehe!!~

muhamad hanif said...

waaaahhh,

ni belog edisi raya jugak eh ?



kah kah kah kah !

missSenget said...

patut masa raya nanti,

suami kau laa kemas..
suami kau laa masak...

hahahah

fiq. said...

ouh, ko nak jadi couple cam parents kau tu la ek,,alololo shuwit nye weh...untung le kau cik lea wei kalo dpt gituh... chef wan nak x? =P

bighagenjo said...

dah jadi fakta, pompuan biasa nya suka cari teman laki yg perangai mcm bapak dia.

Luqeem™ said...

sy pndai masak..hahaha

masak tlur goreng dgn nasi..

Bigdaddyz said...

sekarang semua suami cuma pandai makan sahaja...hehe

Far8 budak baik said...

hahahahaha wehhh asal demam terus masuk blog kau ni..kah3...
ehemmm ngam sgt tuuu..
aku mmg sesuai lahh jadi
bakal suami kau..
reti kot masak air..
nasi..hahahaha

Princess Feyqa said...

mujur bf feyqa pandai masak sikit2 hehe kalau tau mkn je mau kena lempang lelaju ekeke :P

Wanie said...

laki ramai je pandai masak kn..sekali masuk dapur mmg sedap masakan diorang..

tunggu wnaie renovate blog plak..hehehe

i am S!L4H.. said...

haha. mmg lah.

ILA HonEyBuNNy said...

ngeh3...

mesti kena cari husben pandai masak...senang idop kita nti..hehe...

dill said...

tu lah. syoknya kalau diorang pandai masak. pastu tak kisah nak bantu isteri. kalau asyik baca surat kabar & isteri sibuk siapkan keje rumah,rase tah pape je

dill.

Abe Goreng said...

Tp slalunya kalu suami yg keje chef, die xkn masak kt umh. kat umh die tgu bini die msk je. Heheh.

Koleksi Binatang Peliharaaab Harry Potter!

Lisa N.Yusof said...

waaa,nape aku xsuke laki masak...

Wadi AR said...

kenape pinkkkkkkkkkkkkkkkk

syrupmasin said...

err..ta reti masak lah..haha

chiLleD...!! said...

betol3..nanti tak de lah asyik kiter jer yang masak..naik jemu gak mkn mskan sndiri..dh jemu leh lah mkn mskan suami lak..hehe

Gadis said...

tapi kan..

ader hubby yang chef tapi sampai umah nak air tgn isteri tau...

hihihi...=)

d_LA said...

hehe..dla xnak cari lelaki yg terlalu pndai msk, pndai sikit2 xpe..bkn ape, mmg naik lemak la dla kalo ade org mskkan..haha

Syuxer said...

cari suami yang berpangkat chef..peti sejuk kena ada tiga hahaha..

berat badan mesti kaw2 berat hehe

sergeant keroro said...

haha, untunglah lau dapat macam tu~

p/s : patut makin cool blog ni :P