Friday, August 12, 2011

Asyik tempek doodle org bagi, apa kata tempek doodle aku pulak. kekeke

Semalam satu malam buat kerja lara, melukih doodle

mentang-mentang hari ni tak kerja

boleh melagha-lagha di malam hari sementara nak tunggu bersahur

ish3..kalo bace al-Quran bagus jugak =.='



Comel tak?? hihihi

yeyeyey! Dah reti lukis doodle =)

Tapi still xreti nak lukih doodle lelaki...sob3


Me, Lea-pinkbutterfly

29 comments:

Tukang Karut said...

Apa kata cuba try test acu lukis aku pulak...

Lea IsNaw! said...

x reti lukis doodle lelaki =.='

dill said...

ce rajin2kan diri tu lukis doodle dill?

hihi.

dill.

Far8 budak baik said...

bila kau nk
lukis doodle lelaki
kat aku lakk??
hahahahaha..
nk wehh!!ala2 hero..
hahaha

Umedia Network said...

ermm. My doodle too. hee. :)

sergeant keroro said...

wahhh, lawa :)

comel jek XD

zati embong said...

lukislah jat plak O.o

tiefazatie said...

comel gle!lukis gne apa eh?

Lea IsNaw! said...

guna powerpoint

tapi touch up gune adobe photoshop

wanie said...

haaa aku suka gaya tangan Atin tu. smart2. hehe

kinn said...

so suuweeeett, camne nak lukis benda alah ni? ajar siketttt. ;P

ILA HonEyBuNNy said...

macam2 gaya ada...comeii ja...hehe

sana sini org lukis doodle...suka ja tengok..ehheh

H.J said...

kena belajar lukis dudel laki plak tu

fiq. said...

pergh, lea in pink... sekarang ni demam doodle ek..

shizuka said...

olo..omeey2:)

Wanie said...

waahhhh pandai dah tu..ni hasil camni confirm bukan powerpoint kan..mata cantik oh..

MiR said...

aku?aku? :P

vampire's lovex said...

aaaaaaaa jeles betol dengan org yg pandai buat doodle nih....ce ajar..

Jiejah Gorjes said...

comel nye nak nak nakkkkkkkkkk

L said...

biler dah reti nt,, jgn luper bg kat L eeh..=0

awak kuat marah?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html

ïêmå å¢klê§ said...

ape kata try lagi sekali lukis doodle iema lak,
hihi

Green Apple said...

cute la doodle dia... apa kata buat satu untuk semua follower lea... hehe

Lea IsNaw! said...

mak aih..utk semua blogger..
mati sy....hehe

ORLANDO AHMAD said...

lukis gambar gua ikot muka mark anthony boley tak?

syrupmasin said...

woot..woot dodol..hebat dah reti :D

Umi Asura Sanusi said...

nyomelnyewww. sumenye berstyle pulak tu.cam ne buat ek, jeles la.

Nurnajwa said...

comel comel comel ><

cunndaa said...

cumel la dear..lukis pakai photoshop ke ni?

bighagenjo said...

haha! pandainyeeeeeeee, dulu minum susu dugrow eh?