Tuesday, August 2, 2011

Baru je dapat IC. sobs

Setelah hampir 4 tahun terjun dalam bidang blogging neh
Akhirnya berjaya jugak aku dapat IC
Tanpa sedar rupanya selama neh aku adalah PATI di alam maya neh

nak tengok IC aku?

-
-
-
-

Ding!!!!


Comel tak IC aku neh??
comel kan? comel kan?

Terima kasih ditujukan buat MAR
Sebab sudi bagi IC neh
itupun setelah dipujuk rayu..ngeh3)

Kalo korang nak IC free jugak, apa lagi. Jom pakat serbu blog die ramai-ramai...





p/s: Owh ye! Jom buang toksin-toksin dalam badan nak? Baik korang buang weh sebelum terlambat... KLIK sini. Murah je. 2 riyal so!



34 comments:

JIJI YU said...

aku tak tau pon nak berbblog kena ada ic

Lea IsNaw! said...

xwajib pun ada IC

Far8 budak baik said...

ohhh kalau gitu blog aku tu
pti lahh kn..cis cisss...
hahahahahahaha...
takpe blog aku suci je..
takde org nk tahan..
hehehe..

JIJI YU said...

aku mmg dk kelantan pon..nape

Sufy said...

wahahaha...ingatkan betol2...comel jek..:p

fairuz said...

kene ek ade ic. oic baru i tahu. kbaii >.<

ïêmå å¢klê§ said...

waa..
dapat ic, ingatkan blogger dari indon tadi..
haha

MiR said...

ada taraf kerakyatan tak nak
dapat IC neh?

ILA HonEyBuNNy said...

wahhh...
sangat comel la...

nak ic jugak..hehe..kretif btoi...;-)

roq said...

owh...kene ade IC ek?...nak register kat Jabatan Pendaftaran Negare ke? hahaha....singgah2 la sini :)

Jiejah Gorjes said...

ic tu tuk apa ek??? dok tau plak blog pun kena ada ic huuu

cik pip said...

haha..cantik lh..jom tgk pemenang : Gosip Hangat Pemenang Yuna aka Unna

d_LA said...

perghhh..dasat ahhhh ade ic gitu..nok jugok..

tiefazatie said...

biar btol!!
ifa xde..hahaha

Nightroad said...

blogger pun ID..wa hebat...

Tukang Karut said...

alamak... aku masih pati lagi... lari... pak polisi sudah mali...

teha said...

ahahaa ! comell jee ic tuu :)

dill said...

lor. lea ni pati upenye sblm ni~

dill.

fiq. said...

wah, comel2 n mcm cute je siap beric2,,, bagus2....

blogger identiti, kalau ade urusan lain valid tak/
nak jugek2! =]

fiq. said...

truly muly,

From My Fingertip

Wanie said...

hahahaha..ade IC? xtau lak blogging pn ade dpt IC..

diana said...

nak jugak..
taopi malu la nak mintak..
akak ni pemalu tau..
pecaya tak???
heheheh

sergeant keroro said...

hehe, dah ada jugak XD

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

ic ni klu polis tahan leh tunjuk x ..huhu


excellence!

syrupmasin said...

haha..nk kene ade ic juge eh?? haha

Eazy Izzuddin said...

tolong buatkan ic 1 boleh?
:P

muhamad hanif said...

wooo..


smart tag eh ?

Eipul said...

wah, ic blog ni kita bleh dpt dari JPN x?
haha

ORLANDO AHMAD said...

pati? bangla?

Far8 budak baik said...

mmg tak pandai nak update ker??
hahahaha =p

Diana @ bilakukatacinta said...

ic? ade ke..?? sis memblog baru 6 bulan kot...

Abu Huzaifah said...

haha... kenap ramai dpt ni?? aku tkde pun.. =..="

Bidadari Syurga said...

id? huh... hebat

Gadis said...

wahh..siap ader ic lagi yer..^_^

nak try terjah sane laa...