Tuesday, August 16, 2011

Kejap Ketawa, Kejap Menanges. Gila ker?


Itulah yang terjadi kat aku sebentar tadi.
Mula-mula gelak sakan tak teringat dunia
Pastu menanges teresak-esak siap pergi carik tisu lagi, nak lap air mata.

Yelah, mana tak gelak sakan nya
Ada ke budak kecik ingat pegang-pegang tangan dh boleh mengandung
Then siap bagi makan nenas lagi kat gurl tu suh gugurkan kandungan..
har3..

Yang part leleh air mata tu, mungkin orang tengok biasa-biasa je
Tapi aku ni berjiwa sensitip sikit
memang akan keluar air mata tanpa disedari. sob3

ishh..apa yang ko duk merepek meraban ni?
Pening aku bace'

Pening eh? AMpun..hihi
Ekceli tadi aku baru je layan citer AKU TAK BODOH
Movie Melayu Aku Tak Bodoh, bukan Blog Saya.Tak.Bodoh. hehe

Movie ni dah lama, tapi aku baru tertengok
Dulu aku rajin study, xlayan movie-movie neh (rajin la sangat, layan korea x sedar diri xpe..)
haip!

Btw, citer memang ni kelakar gile plus ada banyak pengajaran terselit

Bagi yang tak tengok lagi, nah tengok sini..





40 comments:

Siti Suriani said...

hahaha. siti tgk citer tu pun siti nanges gak tau.. :p

ILA HonEyBuNNy said...

hahhah..

kang tersentap tuan blog saya tak bodoh tu..ehheh

cita tu mmg best...;-) 2 kali dah tgk..eheh

nanad said...

tak penah tgk lagi cite ni >.< nak tgk sekarang :D thanks for sharing lea ;)

Tukang Karut said...

nasib baik aku tak bodoh masa kecik2...

Cik Bell said...

blOm tgOk la citer nie..
adOi..tak pasal blOg si anep tu kena promote kat entry nie.hahaa

dill said...

oh. tak pnah tgk cite ni lagi~

dill.

irwan miswan said...

lea jiwa sensitip hehehe

Lea IsNaw! said...

nanad: welcome ;)

haa..yg xnah tgk tu
apa lagi.....layan..
sementara nak tgu berbuka..hehe

Lea IsNaw! said...

irwan: ahaa...mesti sensitip kan...hehehe

i am S!L4H.. said...

x leh tgok cite tu. hakhak
line slow sesangat.

soooooour said...

kita relax sudah....

ïêmå å¢klê§ said...

uishh bape lame amek masa upload ni...

amboi... pandai lak siap nak bg nenas 2...

sergeant keroro said...

tak pernah tahu pon :P

Tornado Assassin said...

hahaaha..teringat janda aku yg jaman sekolah menengah tue ada ke dia takut mengandung gara2 aku da kiss dia...
hahaha...x tau la ckgu sains mna ajar dia..aishh failll

op anaz said...

sedih ke cite ni? x tengok la..hehe

Wanie said...

wahh..upload full kat sini ke?tapi dri youtube xdela lame pn kn nk upload? macam best je cite ni..tgh mlm baru layan..

shizuka said...

xpenah tgk.nak cari la :)

fiq. said...

yeay! kite dah tgk gak citer ni, abang dia blogger kan,hekhek,,,suke2 citer ni 4 1/2 bintang..teng2

fiq. said...

mood comnent kat atas ni :: terlebiy excited,haha

syrupmasin said...

sensitip betol nih :D

bunbun said...

ohhmaaai! best ekkk? ni nak tgok gak ni. dulu nk tgok kat wayang tapi x brkesmpatan wuwuwuwu

My MiRa said...

kite dah downlaod citer nie..time kasih awak..eheheh

IFA Athirah said...

ak dh tgk cite tu!!best2x!!! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

muhamad hanif said...

saya tak bodoh lagi best kan ?


wahahahahah !!

zati embong said...

dgn tahap kelajuan internet jat,jat loading mlm ni,esok kot bru leh tgk O.o

Titisan Hujan said...

hahaha..hbs je cte ni bru komen


siyes cte melayu yg sgt ada moral story

Jiejah Gorjes said...

eh tp part pegang tangan leh pregnant tu mmg betul la kejadian masa kecik2 kihkihkih...pemikiran budak2 :p

Bigdaddyz said...

itu pasal tak suka tengok filem2 yg begini mudah tersentuh jiwa I...hehe

H.J said...

ooo..pasai tu..haha

Edy Zaidi said...

betul...cite tu taklah sehebat mana, tp banyak pengajaran...

Khuzrin Kamarudin said...

saya yang lelaki kacak luar kacak dalam ni pun tengok cite ni ulang2 kali...abaikan sekiranya komen menggelikan tekak... hmmm... cerita paling style pernah saya tengok... siyes...

Ezay Hadry said...

best ke? eh lame btul tak tengok tb..udah ketinggalan era dah

Miz Novexx said...

tak tengok lagi, kalau best boleh layan :D

missSenget said...

owh..

tak penah tgk gak muvie ni..

kene donload ni..

Luqeem™ said...

tak penh tgk pn cite ni..hee

*awk msuk bloglist sy..:)

L said...

lohh.. mesti besz kan..

jom berdoa?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html

Puteri said...

hikhikhik..nak cari la..

Lisa N.Yusof said...

nak tengooookk jugak.

My Name is Mar said...

Cerita tu lama sudah...
Ho-ho-ho!

Far8 budak baik said...

sengal lahh budak tuuuuu..
pengang tgn mane leh ngandung..
hahahahaha..
seyes kelaka..
pempuan kn..
mmg ah cepat nangis..
agaga