Tuesday, August 23, 2011

nak promote barang best neh


Ehem!

Comel tak mende neh?



kazen aku buatkan
sebagai ganjaran aku tolong buatkan logo untuk dia
Ni 1st doodle aku buat. =.='
comot sedikit.
tapi nasib baik kazen aku terima

Dan sekarang
i'm waiting for hp pouch pulak
ganjaran renovate blog beliau
kalo rasa nak tempah boleh klik SINi

g la usha-usha produk yang kazen aku buat
comel2 weh :)
kreatip dia neh



31 comments:

syrupmasin said...

untunglah ade kazen tolong buat kan :D

Lea IsNaw! said...

usahasama antar kazen
hehehe

cik pha said...

comel2 siap ade nama lea lagi hehe

Lia-De-Pinky-Leo said...

phew... comel tuh.. pandai kamu buat dodol.. :)

qamarguyz said...

Salam sis..
memang c0mel la doodle tu, sama macam tuan dia..kui3! Rayanya ni jemput datang umah taw ;)

Nyway sy nak minta jasa baik & sokongan rakan-rakan blogger sikit boleh? Lawati link di bawah & vote di bahagian poll & comment (cari responses ke-36) untuk laman qamarguyz.blogspot.com - Aksara Cinta Ilahi.. ‘Tinta hamba..menuju Yang Esa’..Thanz yer =)

http://komuniti.2dayblogger.com/undian-tagline-blog-terbaik-2011/

muhamad hanif said...

waaa,


keretipla kazen kau, kau keretip tak ?

Scya Lollita said...

wahh , cam best . nk gak blaja wat bnda tu -.-

Cik Bell said...

wah.jeles2.cantik tu..aumm.aumm..

dill said...

comel amat. i jeles!

dill.

Umie Artoqiemie said...

cantik gila pencil case ade logo blogger... terbaik.

SoLy SoLicious said...

lawa la..nk jugak..heeee

aimi adilah said...

chantek :)

Qaseh dalia adelia said...

ok dah tu ,lawaaa

putra87­™ said...

nak free leh?? Ahaksss

sergeant keroro said...

untunglah~~

comel jek XD

budakijaupendek said...

ha'ah.
memang comei. jeles. ngeh~ haha

POSH76 said...

blogwalking

Far8 budak baik said...

weeehhh cakap
nk wat kau doodle tuk aku..
ahahahahaha

Lea IsNaw! said...

sapa ckp?
har3
tgk la kalo aku rajin
keh3

tiefazatie said...

wah..comel!

Abu Huzaifah said...

kreatif :)

CIK DEE said...

hehe...tq lea tlg pomote kedaii....nti aku wt hp puch lak yee..tguuu....tq tq...love u laaa...

missSenget said...

comel giler weyh itu porch~


nak jugak~

aShaBuLz said...

alalala...comeynye...hehe

KELI OH KELI said...

wah...cumel3!

Tukang Karut said...

hoho... ada orang tak malu nak mintak jugak... huhu... aku la tu...

alif haris said...

fuiyoh .. ade sign blogger lagi tu :D
hebak2 ^^

CIK DEE said...

haaa...sape2 berminat boleh la ke kedai sy...murah jee...masuk kedai frii jee..

Syazwan Che Deraman said...

wahhh..semua comel.
baru first time buat doodle.dah lawa,hhehe

bunbun said...

alagaiii first doodle pon comel kot. haha. nak doodle satuuuuuuuuuuuu!

bighagenjo said...

eh comellll~

erm.. keyboard tu pon comel lah, nak buat macam tu jugak. hee