Sunday, August 7, 2011

A Song For Sunday


Lagu untuk pagi ahad ini: Perpisahan Ini (1st Edition ft Aizat)

Aku suka dengar lagu neh, dengar berulang-ulang kali pun takpe
Liriknya sangat mendalam maksudnya



Di sini bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan amat terasa di hati
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

************************************

"Setiap pertemuan ada perpisahan, dan setiap perpisahan amatlah pedih"

"Kenapa perlunya pertemuan sekiranya ada perpisahan? Sebab...itulah lumrah kehidupan dan setiap yang berlaku ada hikmahnya."

"Usah tangisi akan perpisahan sebaliknya tangisi akan pertemuan. Tanpa pertemuan, maka tiadalah perpisahan"



p/s: Suara Aizat sangat merdu, best woo kalo die boleh nyanyikan untuk aku tiap-tiap malam sebelum tido..hihihihi



41 comments:

syrupmasin said...

hoho..suke juge lagu nih..sedap rase kenyang dengar :)

zati embong said...

nk kena tekel aizat la kalau cm2 O.o hihi

Umedia Network said...

huhu. SUka2. :)

ILA HonEyBuNNy said...

alamak...

sedih la lagu neh....

peritnya perpisahan...hehe

Far8 budak baik said...

setiap pertemuan mesti ade
perpisahan kn..
hahahahaha..
weh wehh..
x best pun lagu ni..
mendayud dayu..
hahahaha

Lea IsNaw! said...

aku suka je dgr lagu ni
mendayu-dayu la best didengar di bulan pose neh

sergeant keroro said...

lagu mambai lagi best~

lalalala~ :P

Miz Novexx said...

lagu ni best, suara aizat merdu giler!!! (^__^)V

Siti Arfah said...

Best juga lagu ni. 1st time dgr. :)

fadh leyanie said...

10 bintang utk lagu ni..best !:)

Ayen... said...

baru putus cinta ke ni?...huhu

ïêmå å¢klê§ said...

ni nak aizat ke nak buah hati nyanyikan lagu :P

zulhilmi.tempoyak said...

bkn waktu af ke lgu ni..??

Lea IsNaw! said...

entahlah...aku pun baru dengar ari tuh..

Nurnajwa said...

Sedap sedap ;)

dill said...

cam sedih lak :(

dill.

Tukang Karut said...

kenapa aku macam tak pernah dengar je lagu ni?

fiq. said...

ingatkan lagu perpisahan anuar zain yang dinyanyikan semula aizat , dah play,,sedap,,syahdu

mahfudzah said...

ce wat vlog nyanyi ckit lagu ni.nk dgr sore awk.ahaha:)

bighagenjo said...

:)

ツ Bieaz ツ said...

first time dengo lagu ni hehe.....
Best :)

Wanie said...

best lea!! huwaa..wanie baru nak layan..mmg suke aizat dari dulu lagi..:)

Princess Feyqa said...

lagu nie slh 1 paverat fyqa :D

DuniakuAbstrak said...

kemain nak aizat nyanyi tiap2 mlm

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, bila play lagu nii, tetiba rasa rindu kat kawan2 time diploma dulu.. HUHU

qamarguyz said...

salam ziarah..
meh saya nyanyikan meh..
confirm tak dapat tit0!
hahaAa

tiefazatie said...

hihi..ifa duk layan lagu cnblue skrg nie..haha

Robot | Sakti said...

lagu baru ke ni?

tak pernah dgr.

sedap gak.:)

ORLANDO AHMAD said...

suh die mengaji best gak ni

al-hidayati said...

lol, senang ko culik jek c aizat tu kurung dia kat bilik ko suruh dia nyanyi utk ko setiap ari, kekeke

Eipul said...

lol, senang ko culik jek c aizat tu kurung dia kat bilik ko suruh dia nyanyi utk ko setiap ari, kekeke


**weh, aku tesalah komen guna email org len, sory weh

jiranmafiarussia said...

lagu baru eh ni?

tak pernah dgr lagi -.-'

Far8 budak baik said...

masyik dengar lagu ni smpai
lupe nk update eh???
hahaha =p

bunga said...

leh layan ni..:)

missSenget said...

abis aizat tdo sapa nak dodoikn??

hohoho

Edy Zaidi said...

suka gak lagu ni...best

wan azie said...

knp pg2 da lagu sedey ni....


happy monday ^_^

mykhalis said...

hahha.. minat bebeno ngan aizat

Wuming said...

Memeng banyak lagu yang kita rasa tak puas dengar hanya sekali..



Dah follow sini

Qaseh dalia adelia said...

alalala sedapnye lagu ni

putra suki said...

yup. sedap2. huhu. :)