Wednesday, September 14, 2011

Header baru


Mungkin dah ramai yang perasan, aku dah tempek header baru.

Comel tak? ehem!

Dan header baru ni, opkos la bukan yang aku buat. Aku takde lah kreatip cenggitu

Ada orang yang baik hati buatkan untuk aku

Tanpa disuruh apatah lagi dipaksa...heeee

katanya, dia nak buatkan header yang nampak lagi professional untuk blog aku

erk?



header yang dianggap kurang professional oleh beliau...grrrr...

hahaha..

Ekceli mula-mula aku ingat malas nak tukar header, lagipun aku baru je tukar header tak sampai sebulan

Tapi bila tengok je header yang dibuat oleh beliau

Terus jatuh hati, dan terus gedik-gedik nak tukar sekarang..hehe

errr Siapa beliau?

Mungkin ade yang boleh agak sapa yang buatkan, sebab rasanya hanya beliau sorang kot yang melukis doodle tak berjari..(eh, ampun, terperli lagi..hehe)

Bagi yang taktahu, beliau adalah pemilik blog ! Nostalgia Klasik !

Pergilah terjah blog die. Lukisan kartun die comel2 dan lawak-lawak

Aku suka lepak lama-lama kat blog die..sambil gelak sorang-sorang. hehe

Thanks ye Abu Huzaifah Aziz untuk header yang comel lote neh :)


p/s: owh ye! terima kasih jugak buat blogger Hero Nurul Farid & Cik Bell untuk kad raya yang comel. 1st time dapat kad raya dari blogger. :)






Kata Hati Lea: oh! No! Jerawat! grrrrr



22 comments:

dill said...

comelnye header blog! i like~

dill.

Fara E's said...

comel la !

aimie amalina said...

aiseeehhhh
utk cek liaaaa ye
ada owg nak buat header niihh
kikiki
comei2
sukee2
jommm pi lawat kwn cek lia nihhh =]

cik sakdi said...

comel2.lawa la.

Umie Artoqiemie said...

yes! au suka header baru =)

ORLANDO AHMAD said...

dill: setuju, keh3

Hanie_Dew said...

owh..jeles tgk header baru. bukak bukak je tertanya tanya. ko buat sendiri ke. rupanya ada orang yang baik hati buatkan. bertuah ko bedah.

aku dah muak makan rendang. attend open house tak henti henti. perut pun dah naik. ish ish. tak bleh jadi ni.

oh ya jerawat pun berjimba atas muka aku nih.

siti kektus said...

sgt comel itu header. tak salah pilihan tukar header. ;)

[sutera kasih] said...

wahhh seronoknya ada org baik hati tlg buatkan :)

chiLleD...!! said...

comel..hehe

tengok doodle pon dh tau sape yng buat..kih3

Anif Abdullah| AA said...

cantekla.. rasa nak curik je :P

fiq. said...

xdapat bukak link nostalgia klasik tu la lea,,,cis,, baru nak mngipas, nak header gakkk

Lea Isnawi said...

a'ah...nasib baek fiq gtaw..
dh tukar dh
g la terjah :P

Tukang Karut said...

hohoho... kena la dengan blog ni...

Lia Irdelia said...

untunglah ada yg nak buatkan,., hehehe

Wanie said...

header sebelum ni pn dah comel..tak profesional ye?kui3..

header baru ni doodle die nampak sedih, tp profesional..:)

Bidadari Syurga said...

header cun... cantik akak suka... doddle yeak... kena dengan lea. comel... heeeeeeee sweet...

budakijaupendek said...

cnatik lea..
secantik tuannya. kihkih!
erm mmg betul header lama kurang profesional. haha
jgn marah! :D

syahirooAhmad said...

wahhh anggun gitu...~

ILA HonEyBuNNy said...

aikk dear...

header baru lagi...hehe...

cantik n comel...;-)

tiefazatie said...

cun je pun..hihi

hana sudradjat said...

MemanG PROFESSIONaL! :D wah! terharunya ada orang sudi buat tanpa dipaksa.hehehe