Tuesday, October 25, 2011

Hepi besday to Me & You


Assalamualaikum wbt. & hai hai semua

Tiga empat hari yang lepas,

"Doktor cakap mungkin baby kuar lambat sikit kot, sebab kecik. Jangka 8 nov. mitak-mitak 11 nov. tarikh comel. no ic mesti lawa. 111111-11-___ (kod ganu 11)"

cerita kakak aku sambil usap-usap perut die yang memboyot tu

"Tak kisah la kaklong, janji jangan beranok 24 oktober. Kekgi sama dengan Noya n Nomi. Takyah-takyah..hehe"

*Noya tu nama panggilan aku kat umah, korang jangan gedik nak panggil. Family aku je buleh panggil. Besday aku sama dengan adik aku tapi kami bukan kembor. beza 4 tahun kot.


tapi tu kisah 3 4 hari lepas dan semalam baby tu pun dah keluar....ish sebuk je budak kecik nak sama besday dengan aku..hahaha.

Dan semalam, aku dpt pangkat Makcik di hari lahirku. Hadiah paling best tahun neh =)


"Selamat lahir ke dunia Gegirl, next year kita celebrate besday sesama ye dak kecik!"

(kakak aku tak letak lagi nama, tengah pening nak letak nama apa. har3).


*********************************************

Semalam genap umur aku 23 tahun

Ramai yang wish kat aku moga cepat kawen, InsyaAllah tahun depan kawen la kot. har3

terima kasih kepada semua yang ucapkan besday aku semalam. tak kira di fb dan blog.

terima kasih Jue&Hanie dan Budak penjara sebab 'nyanyi' lagu besday kat aku sampai siap gadoh-gadoh kat wall fb aku..dan mereka-mereka yang dipaksa nyanyi lagu besday kat aku semalam..hihi

Sayang korang ketat-ketat

to, Abu Huzaifah..terima kasih untuk ini..


"Comel comel! saya suka =)"


pesanan penaja:

Yang lain, kalo nak bagi hadiah kat aku. Jangan la segan PM aku tanya alamat umah aku..hihi




kata hati Lea: Masih tak dapat Celcom Bonus Besday. Grrr! time besday aku jugaklah, celcom sebuk nak upgrade. takleh tunggu taun depan ke...

34 comments:

aimie amalina said...

hahhhhahahhaa
die x bagi lea bergembire koling3 mase besday

heee
ayoooo
ramainye yg same besday dgn die
kekekeke

selamat hari lahir lagi lea!
may Allah blesss u =]

PinQib said...

hehehe..=3 shok nye sharing bday!~ HB

Anisa Hang Tuah said...

hey..happy birthay

Eza Boom Boom :) said...

happy belated befdayyy!! :)

qasehraihan said...

hehe..hepi birthday...
lama xdatang cni..
akak lama xonline..

siti kektus said...

hehe. epi besday sik noya. lalala


maai, sangat seronok ada ramai orang sama besday. ;)

Raden said...

23 tu memg da boleh kawen oke! sila kan...

khaifaiz said...

23? ko ni dah tua rupenyer..hahahaha... BTW happy birthday

Fara E's said...

kak leaaa , HB ! nak nasi minyak , hekhek

Wanie said...

semalam moo nak on9 kureng..besday lea ye..happy birthday buat si kecil & makcik2 nye sekali..3 org tu dalam family besday same..

Umie Artoqiemie said...

bestnye birthday kauuu.. wuuuuuu .. ^__^ ohsem.

Bidadari Syurga said...

ok... akak lambt wish untuk adik...

p/s: semoga dimurahkan rezeki... dan yang paling penting... semoga dilapangkan dada untuk menimba ilmu dalam apa jua bidang yg adik ingini... oshem gillla (tiru word umie sat... hahahahaha).. besday pasni kena kongsi dualah... hahhahahahaha...

tikahmodjaika said...

epy belated bufday kak lea.....thun dpan kahwin,jemputlah saya ye...huhuhuuu...smga suksess slalu dunia n akhirat...;)

Bapak said...

happy birthday noya..heheh

bella luna said...

wah2, happy besday noya,.tie bella pm alamat umah bella ye, kite share hadiah yg noya dapat,hehe >nak panggil gak nama tu, comel<

Lia Irdelia said...

alamak.. terlambat..
hepi belated bufday lea..
cecepat kawin.. heheheh..

Anif Abdullah| AA said...

happy besday kak lea.. ^^
nak hadiah eh.. :P

Tukang Karut said...

hohoho dah tua dah! nasib baik aku muda lagi... hohoho...

dill said...

selamat hari tua macik!

dill.

budak penjara said...

ecececey ucap tq kt aku..terharu mak..haha.. pdhl smlm bukan men lg kn korang kutuk aku haha

~SaL IjOu~ said...

whaha..rugi yg amat tu x dpt celcom bonus..kalo akak time besday mmg call abes la memembe lama gune free call..;p

ctk said...

happy belated besdayyy..hehehe..aritu wish kt shOut je...xpaasan lak dh der entri..hihi..smOga cOmey2 selalu :D

syafiqakarim said...

happy belated birthday yanggg.

Ct Aja said...

happy belated besday...hihihihi.. tahniah gak sbb dah jadi makcik..hihih

Ungu Violet said...

hepi belated besday gak...dah leh kawen dh nih...kehkehkeh..:p

Hanie_Dew said...

budak penjara nyanyi habis bedesing telinga ko kan.kan. hahahha

anak buah ko panggil ko apa. aunty??

yey! ko kene tag.

http://juestan.blogspot.com/2011/10/tag-vip-untuk-hanie-jue.html

fany wany said...

wahhh dah naik pangkat! ekekeke

Paris Lipton said...

eh eh bufday sy pon 24hb ritu...keke
hb gegurl

Iffah Afeefah said...

Wah mmg hadiah terbaikla

ank buah da ramai snokkk

Cik Bulat said...

wahhh!! comelnye ! hehee. hepi bday jughak !

Hanie_Dew said...

aiseymen. camana oel typo error nama ko yg cun tu. sorry beb. dah betulkan. ampun kan patik tuanku

ILA HonEyBuNNy said...

happy belated birthday cyg...hehhe...nak wish jgk d blog lak...maaf lmbt..ehheh

bighagenjo said...

tahniah2 and epy belated beshdayy

YOUsoF said...

Very happy belated birtdday.. Semoga terus sukses dan bahagia ye.. Aminnn.


Biar tak tak dapat, bonus dari celcon, asalkan sentiasa cari bonus dari Allah.. ;)