Saturday, October 22, 2011

itu COMEL, ini COMEL

Assalamualaikum wbt. & hai hai

Kejadian dua tiga hari yang lepas,

"Comel kan design kedai ni. Saya suka design dia. Comel sangat!"

"Ala..awak semua benda comel. Saya ni, awak taknak kata comel pulak"

"Err...dah memang awak x comel..hehe"

"Yela-yela..awak jela yang comel"

"hahaha...maen-maen jela"


kata-kata dia ni mengingatkan aku pada kata-kata kosmate aku, Wali.


"Aku tak faham la dengan ko ni Lea. Semua benda ko nak kata comel.
Siput babi pun ko nak kata comel"
*ditekankan gila-gila nada time sebut siput babi tu*

grrrrrrr

Ala..nak buat macam mana, dah memang siput babi tu comel
Aku cakap la comel. kalo tak comel, aku diam jela.

tengok ni haaa...kan comel siput babi neh


tapi aku takdelah fanatik dengan siput babi, rama-rama lagi comel bagi aku

Aku taktahu nape, memang mulut aku neh suka benor nak sebut perkataan COMEL

itu COMEL, ini COMEL

semua benda COMEL di mata aku

tapi kalo benda tu betul-betul TAK COMEL, aku akan diam jela

tak sampai hati pulak nak kata TAK COMEL

hehehe

apa-apa pun tak salah pun, nak cakap semua benda COMEL kan


pesanan penaja:

Pasnie, mesti ramai ada yang akan tanya,

"Aku COMEL tak?"

errr....




eh Hanie, ko pun cute macam Jue...hihi


Kata Hati Lea: Hati sedang berbunga-bunga =)


40 comments:

Abu Huzaifah said...

comel je bnde2 tu semua.... errrr lea pun comel gak... :)

Lea Isnawi said...

eh laju je abu mengomen ye
hihi..thanks =)

budakampung said...

gua tahu gua comey..takyah bagitahu pon~ :P

Prince Halilintar said...

semuanya comey...termasuklah tuan blog ni sekali...=)

ctk said...

lea memang r cOmey..hehe
wah...siput bab1 betol xcomey, tp siput bab1 diatas cOmey lOrh :D

thank ye dtg blog ct :D

Lia Irdelia said...

yeah...
semua pun comel..
termasuk kamu..
dan saya..
errrrr.. ahhaha

aimie amalina said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
asal same dgn lea ni
hahahaa

deme pon suke ckp mimi ni
"kamu sume comel, ntah ape yg comel"

hahhaa
dah comel
nk wat cam ne kan..ckp la comel..
gagaggaa..

same lagiii

kekee

Lea Isnawi said...

adehhh..nape mimie ikut lea ni...
hehehe

tapi betul la dh comel
ckp la comel kan kan

hihi

ABU said...

comel comel comel comel comel comel comel tpi.. siput babi mmg comel hehehehehe

syahirooAhmad said...

Lea mmg comel.. double triple comel.. :D comel tang fifi..

DuniakuAbstrak said...

baru terpijak siput babi semalam

dill said...

oh comelnye dill.

eh!

haha!

dill.

Naji Mahat said...

Awak lagi comel. Super duper gorgeous lagi. Huhu

Atiqah Wadiah said...

betolll~rama2 comeyy kan?kita pon suka tgk..hehe..tuan punyer belog kupu2kecik pon comell..k.lea pon comel..hehe :)

missSenget said...

babi dalam angry bird pun aku cakap comel..

T__T

mr.syazwan said...

perempuan semua benda nak pink

adehhh

haa

Umie Artoqiemie said...

comell memang comel.. serious comel haha. tapi robot lagi comel kot? err..

ehem2.. berbunga-bunga kenapa tu? haha..

chiLleD...!! said...

comel tu abstrak..mata yang menengok tu jer dpt menilai..hehe

Anif Abdullah| AA said...

comey comel tomel memey comeh lerr siput babi tu.. hehe

*saje tambah2

Wanie said...

ala, nak tanye jugak..wanie comel tak? hahaha

comel je siput babi kartun ni, kalau versi tak kartun besa je..hehe

Khuzrin Kamarudin said...

Sipot? Har har har...

Ada aku buat gambar2 tu jadi header aku kang.. :P

siti kektus said...

haha. sama lah kite. nmpak benda coel sikit, tetap kata comel. :)

Ct Aja said...

tuan punya blog ni comel tak??? hihihihi

Daddylicious said...

comel kalau jumpa pokok mangga sedang berbuah...hehe

muhamad hanif said...

aku comel tak ? HAHAHAHAHAH

iMBobo said...

benda kcik2 mcmtu mmg comel pun hehe

merahitujambu said...

awk comel laa dear=)

Juliet_iRa~" said...

hehehe...
mmg comel pon bnda2 tu...heeee...

pss kamu comel juga..:D

Saiazuan said...

ok comel!!! nak satu :D

Luna Shoppe said...

Salam. Tumpang promo ye. Jemput datang ke Luna Shoppe. Ada pelbagai jenis bag&tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!

Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/

tiefazatie said...

comel2..hehe

~SaL IjOu~ said...

whahah..mmg sgt comel siput itu!~

khaifaiz said...

ok la tu drpd ckp benda yg tak elok... kata2 kita adalah doa kn...

Arif Aiman said...

T_T <--- comel dak.. haha :p

Hanie_Dew said...

hihii..makaseh statement last. jangan ckap kuat kuat.malu la kitorang..hahahhahaha..

np la wish tu.dpt hadiah spesel tak tahun ni.

cik sakdi said...

eh kiut seh siput babi tu..bukan apa,, babi dalam angry bird pon kite ckp comel. ahahaha same la kite

Juliet_iRa~" said...

happy birthday!

Nurnajwa KZ said...

Ahaha, kte pon sme XD Smpai kdg2 tu penat dh ckp comel :)

Bidadari Syurga said...

ooooo adik suka siput nie ya...? lalalalla..

p/s: akak ada animasi siput ni... comel gila...

bighagenjo said...

aku lagi comel comel comel comel. :)