Wednesday, October 5, 2011

Rabu Kurang Kata (laa sangat) # 5



Ingat tak entri aku pasal Nationwide Kerteh tuh? Lepas je penat pusing-pusing Kerteh cari Nationwide, aku dan kawan aku singgah Pantai Kemasik kejap. Pekena ABC + keropok lekor + pisang goreng. Best jugak dapat minum ABC sambil makan goreng-goreng tepi pantai.

Tu 1st time aku singgah Pantai Kemasik, biasanya lalu je. Tak sangka, rupanya cantik gile Pantai Kemasik, dah macam kat pulau pun ada....Tak caya tengok bawah....





kawan aku : Best ke dating tepi pantai eh?

Aku : ntah la. best la kot. try tanya diorang tu.
* sambil tunding jari ke arah pasangan depan mata kitrg

ditanya soklan kepada orang tak pernah dating, memang opkos la takde jawapan

kehkehkeh




Kata Hati Lea: ok! aku dah jumpa dah tempat baik untuk photoshot kawen. ngeh3


34 comments:

siti kektus said...

Seronok kot dating kat pntai. Sb ada angin sepoi2 kan. HeheheHehehe

Tukang Karut said...

oho... nak photoshoot sana gak la... cam cun je...

merahitujambu said...

cantiknyaa...bila sy nk g pantai..lama dh x pegi

aimie amalina said...

hayooooo
riang gembire kanak2 sunquick dah lea cyg kat situ
kekeke
okeh
dah tawu kalo g ganu nak cri sape
kikikiki=p

ZWAN SABRI said...

A'ahlaa.. cantek betoi pantai tuu.. ;)


MySuaraBlog: Asal Usul Dan Kualiti Handphone Anda

Lea Isnawi said...

siti: ditiup angin sempoi2 bahasa bersama bopren...ngeh3


TK: meh2..leh aku skodeng...heee


MIJ: jom g pantai!

Lea Isnawi said...

aimie: dtg ganu, inform jela lea
ai leh bwk mimie jalan2..hehe

zwan : =)

Naji Mahat said...

memang best kalau bersantai dengan yg tersayang cik lea oi!

nazira said...

Pernah mandi kat pantai ni.. seronok wei.. dh la cantik gler kan...hu3..
biasa la Terengganu:negeri cantik budaya menarik... ngeh3.. haha.. sempat lagi promote ganu kite kan..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

Fara E's said...

pergh , photoshot kawen , haha

HEROICzero said...

keh3x , siap dapat port photoshot tu .

khairul akmal bin azman said...

pekena kpok leko n abc..
mmg
sedap la
weyh.

SoLy SoLicious said...

lawa la pntai tu..heee

KaK LimAh Si SupiR said...

okeh.nk kawen nk g posing kt pntai gak laa :P

Bidadari Syurga said...

port cun adik... cantiklah... nak googlelah... manalah tahu soon nak gi bercuti... lalalalalalala

dill said...

syoknye g pantai

dill.

delarocha said...

rabu banyak kata ni

Edy Zaidi said...

adeh..lamanya tak g pantai...rasa macam nak pegi lak

Hanie_Dew said...

weh. Lea ni single mingle weh. sape nak ngorat kene banje aku mekdi dulu.

Run Away said...

nak dating memang best neh beb..hek..memang santik ar...;d

Lia Irdelia said...

yeker x penah dating???? wahahha...

budakijaupendek said...

time duduk terenggani dulu bosan gak la pergi pantai je.
skg dduk n9. rasa jauh je PD tu.
susah dh merasa pantai.
hamboi... tempat photoshot kwen lagi. hehe

syahirooAhmad said...

kat pantai semuanye sodap2 belaka..kalau kat terengganu nih. paling fames. sotong bakar kat tepi laut tu kan?

Bell said...

besntyer nak bercuti kat pantai~~huaaaaaaaaaaa

budak penjara said...

kt mane ni??ak ngn member2 aku baru je nk g pulau kapas..hehe

anamizu said...

ehem3~~
dating di tepian pantai eh?? hehe
sweet la :)




luv,
cik ana :)

ciK LyndaWawa said...

wah..dah pikir tempat untuk photoshut dah? waaa,,,,=]

chiLleD...!! said...

besnyer bercuti..lg bes dr dating..=)

zati embong said...

mmg sgt cntik.kalau kak jat blik ganu,mesti rasa je nk singgah,tp fkir2 lori2 yg pnjang berjela kat belakang yg nk kena potong balik terus cancel.haha

Syuxer said...

pantai adala lokasi paling menarik untuk abadikan kenangan..lebih indah andai diabadikan pada waktu malam..:)

MiR said...

xbest pun..xtaw nak buat apa :P

Jue said...

aku pun xpnah g dating tepi pantai hahaha

Hanie penah! sblm dia kawen dulu ke lepas dia kawen..aku pun x ingat hehehehe

~SaL IjOu~ said...

dah lamanyehai x g pantai~

ctk said...

waaa..pantai kemasik!..penah gak g jalan2 cni ngan kawan...lawa sgt batu2 tuh..blik2 je g mesra mall..hehe